Epilatie iplaser

Volledige verwijdering van haar op ongewenste plaatsen - dit is een van de meest urgente problemen voor vrouwen die hun uiterlijk en schoonheid controleren. Lange tijd worden dergelijke methoden als scheren beschouwd als een laatste redmiddel en worden procedures met was en suikerpasta populair. Maar zelfs na dergelijke radicale methoden blijft het haar groeien en kan het ongemak veroorzaken.

Gelukkig worden er nu innovatieve methoden ontwikkeld om haar te verwijderen, wat echt kan helpen om dit probleem voor eens en voor altijd op te lossen. Een van deze nieuwe producten was het Iplazer ontharingssysteem.

Wat is het?

IpLazer is een relatief nieuw ontwikkeld apparaat voor fotolaser ontharing van bepaalde huidgebieden. Om de kenmerken ervan te begrijpen, moeten de termen "ontharing" en "epilatie" worden onderscheiden.

Epilatie verwijst naar de verwijdering op korte termijn van het deel van het haar dat uitsteekt boven het huidoppervlak. Een klassiek voorbeeld is het scheerapparaat met messen of het gebruik van een speciale elektronische machine-depilator. De gladheid van de huid wordt slechts enkele dagen gehandhaafd, totdat de haren teruggroeien. Tegelijkertijd zullen ze stijver en dichter zijn en zal de intensiteit van hun groei na zo'n radicale besnijdenis alleen maar toenemen.

Een meer serieuze methode is ontharing. Het is gebaseerd op de eliminatie van de volledige structuur van het haar, inclusief de bol en de follikel. Het effect houdt dus veel langer aan en het haar wordt dunner, lichter en minder opvallend.

Heel vaak worden als epilatie procedures met suikerpasta of hete was gekozen, waarbij haren samen met de bol uit de huid worden getrokken. Dergelijke methoden zijn echter niet volledig effectief en zijn in veel opzichten inferieur aan de verwijdering van het laserhaar van IpLazer.

Het voordeel van ontharen met behulp van het IpLazer-systeem is dat het destructieve effect direct op de haarzakjes zelf ligt, zonder het aangrenzende huidweefsel te beïnvloeden. Dientengevolge, haargroei niet alleen vertragen, maar stopt voor altijd.

Hoe werkt het?

Het IpLazer-systeem is in veel opzichten in wezen vergelijkbaar met de varianten van diode- of alexandrietlaserapparaten die we al kennen. Het effect van haarverwijdering wordt bereikt door een laserstraal gericht op het haarzakje, dat een fotochemisch effect heeft op een specifieke groep stoffen die nodig is voor de daaropvolgende groei van weefsels. Vanwege de goede dichtheid en concentratie van de bundelgolf blijven de omliggende huidweefsels echter volledig intact.

Het belangrijkste "doel" van dergelijke apparaten is de stof melanine. Dit is een belangrijk pigment dat een basisrol speelt bij de vorming van de haarkern en voornamelijk voorkomt in de follikels. De laser werkt puntsgewijze, waardoor de temperatuur in de wortel van de haren wordt verhoogd tot de waarden waarbij melanine wordt vernietigd.

Als gevolg hiervan kunt u na de procedure genieten van een volledig gladde huid zonder irritatie en roodheid. Het effect wordt ongeveer een maand gehandhaafd. Laserhaar verwijderen verwijdert echter niet alleen haren, maar vermindert snel de intensiteit van hun groei totdat deze volledig stopt, dus na 3-4 procedures op de IpLazer-machine zal de vegetatie op ongewenste plaatsen voor altijd verdwijnen.

Functies en voordelen

Het unieke van het IpLazer-systeem is dat apparaten die erop zijn gebaseerd een lichtgolflengte hebben van 755 tot 1064 nanometer. Tegelijkertijd zijn ze in staat om de eigenschappen van een standaard diode of alexandrietlaser te combineren, die het melaninepigment beïnvloedt, en een tweefasige neodymiumlaser, die het keratine-eiwit beïnvloedt. Het is gemakkelijk te begrijpen dat de effectiviteit van deze methode veel hoger is en dat de volledige haargroei kan stoppen na 2-3 procedures.

In tegenstelling tot vergelijkbare systemen, maken apparaten op basis van IpLazer, bijvoorbeeld het populaire 1S Pro-model, in één seconde niet één, maar drie lokale impulsen. De opening tussen de flitsen is voldoende om het omringende dermisweefsel enigszins te laten ontspannen, maar het effect op de haarfollikel is cumulatief van aard als gevolg van de hoge concentratie en nauwkeurigheid van de bundel.

Ook een belangrijke innovatie van Innivatione, die het IpLazer-systeem ontwikkelde, is de mogelijkheid van epilatie voor het zesde huidfoto-type. Als een eerder donkere en gebruinde huid werd beschouwd als een contra-indicatie voor het gebruik van diodes of alexietlasers, kunt u dit nu vergeten!

Daarnaast zijn er nog andere voordelen:

  • Volledige pijnloosheid van de procedure, zelfs bij het verwerken van dunne en gevoelige huidgebieden;
  • De mogelijkheid om dun en gebleekt haar te verwijderen;
  • Meer uniforme toepassing van laserstraling en meer accurate belichting;
  • De procedure is veel sneller;
  • De lage kosten van verbruiksartikelen elimineren ook de noodzaak van voorbehandeling met gel. Hierdoor is het gebruik van IpLazer-systeemapparaten voor iedereen beschikbaar;
  • De mogelijkheid om de procedure uit te voeren voor alle soorten huidfoto's, waaronder de zesde;
  • Security.

Contra

Ondanks de veiligheid wordt de nieuwigheid nog steeds beschouwd als een volwaardige medische procedure, omdat de laser een nogal ernstig fotothermisch en fotochemisch effect op het lichaam heeft.

Er zijn een aantal contra-indicaties die de reden zijn voor verder overleg met een arts voordat u gaat laser epileren:

  • Een groot aantal moedervlekken op de site, die door de kapitein zullen worden verwerkt. Mollen worden over het algemeen als een zeer gevoelige plek beschouwd, dus hun schade kan tumoren en andere onaangename gevolgen veroorzaken;
  • Verschillende acute ziekten, waaronder infectieuze, evenals exacerbaties van chronische aandoeningen;
  • Diabetes mellitus;
  • Periodes van zwangerschap of borstvoeding;
  • Antibacteriële en anesthetica;
  • Individuele intolerantie voor laserstraling.

Aanbevelingen van specialisten

Om ervoor te zorgen dat haarverwijdering zo efficiënt mogelijk verloopt, zal dit niet alleen de zorgvuldigheid en professionaliteit van de meester vereisen, maar ook een competente voorbereiding door de klant zelf en het voldoen aan alle aanbevelingen.

  • Wees geduldig. Om volledige ontharing te bereiken, kan veel meer dan één procedure nodig zijn. Tot op heden verbindt geen enkele meester zich om precies te zeggen hoeveel sessies voor welk huidtype nodig zijn om het maximale resultaat te bereiken. Gemiddeld genomen kan het in de regel 4 tot 10 procedures duren met een interval van 1 maand;
  • Op de dag van de procedure, weiger te scheren. U kunt het haar inkorten met een machine of trimmer uiterlijk 24 uur vóór het epileren van de laser. Het is noodzakelijk dat de lengte van de haren ten minste 1-2 millimeter is, waardoor het risico op huidletsel wordt verkleind;
  • Drie dagen vóór de ingreep, en ook binnen drie dagen na, moet u elke vorm van peeling en scrubben van de huid opgeven. Ook tijdens de week, weiger om zonnestudio's en stranden te bezoeken;
  • Als uw huid een frisse roze kleur heeft, kan de procedure het beste 3-4 dagen worden uitgesteld;
  • Gebruik geen huidverzorgingsproducten op de dag van epileren. Dit geldt in het bijzonder voor cosmetische producten op basis van olie. Zijn aanwezigheid op het oppervlak van het lichaam kan een chemische verbranding veroorzaken of de laserprocedure onbruikbaar maken.

Efficiëntie en beoordelingen

Tot op heden wordt laser ontharing IpLazer beschouwd als een van de beste keuzes voor diegenen die zich willen ontdoen van overtollige vegetatie. Apparaten op basis van dit systeem garanderen vrijwel volledige ontharing en geleidelijke stopzetting van hun groei, pijnloze en snelle procedures.

Zowel klanten als masters reageren positief op het gebruik van IpLazer. Vanwege zijn unieke karakter maakt een dergelijk systeem procedures in bijna elke situatie mogelijk en heeft het minder contra-indicaties.

In de volgende video leert u meer over het epileren van Iplaser.

Laser ontharing - beoordeling

Het apparaat 1S PRO verlicht pijnloos haar zonder pijn!

Gisteren maakte ik de derde procedure: ik verwerkte bikini, oksels, handen en boven de bovenlip. En dit is slechts 3000 roebel! In vergelijking met de conventionele 1S PRO-laser van de fabrikant doet Innovatione wonderen. Probeer het zelf - controleer de juistheid van mijn woorden!

Ten eerste, de lange procedure - 2-5 minuten. Het handvat koelt de huid af, je voelt tintelingen, maar geen wilde pijn, zoals wanneer het wordt behandeld met een conventionele laser. En welke efficiëntie! U moet maximaal 8 procedures uitvoeren om permanent van het ongewenste haar af te komen. Mijn "vegetatie" werd teruggebracht tot 80%. De haargroei is veel vertraagd.

Deze eenheid is bedacht in 2017. Uiteindelijk vonden ze iets waardevols uit. Afzonderlijk merk ik op dat de kosten van de procedure in bijna alle steden niet meer dan 150000 voor een bikini bedragen. Oksels - slechts 500 roebel.

Voordat je naar de procedure ging, heb ik het hele internet gecontroleerd. Enkele positieve feedback. En ik adviseer u, meisjes! Waarom hetzelfde geld besteden aan shugaring, wanneer je een laser kunt maken en tegelijkertijd een scheermes kunt gebruiken, wat onmogelijk is bij andere soorten haarverwijdering. En nog belangrijker - verschijnen geen ingegroeide haartjes.

Fabrikant van cosmetische apparatuur Innovatione - beoordelingen

Het Innovatione-bedrijf produceert professionele cosmetologie-units onder de merknaam Innovatione (Innovayshin) en levert deze in heel Rusland, met personeelstraining

Reviews van het bedrijf "Fabrikant van cosmetische apparatuur Innovatione"

Ik werk al een half jaar voor 1S PRO. Alles past. De procedure voor cliënten is minder pijnlijk (koeling is ingebouwd in het handvat). Het werkt effectief - met een "gunstig" type haar en huid (donker, dik haar en lichte huid), valt het haar volledig uit na een kuur in 4 behandelingen. Gezegd om naar de dienst te sturen Alle beoordelingen

zal hebben nadat we 300 duizend flitsen hebben gemaakt. Tijdens het werken. De prijs van het apparaat en de kwaliteit die ik echt leuk vind Oh, en ja. De grote paal is dat je op het apparaat kunt werken zonder een speciale medische opleiding.

Zeker fabrikanten van prijs / kwaliteit

Soms is het moeilijk om managers te bereiken.

Ook ik werd het slachtoffer van deze misvatting dat laserhaar verwijderen permanent haar verwijdert. In Nizjni Novgorod zijn dergelijke diensten nog steeds duur, niet die in Moskou - slechts 7.500 roebel voor één etappe. En dienovereenkomstig geadverteerd - eenmalige grote verspilling en het resultaat is voor altijd! Ik ging en de hele review

Ik verwachtte een wonder, wat in het algemeen niet gebeurde. Na twee sessies viel niet al het haar uit en in sommige afzonderlijke gebieden. Toen ik naar Moskou verhuisde, ging ik op advies van mijn vrienden naar Iplaser. Het was niet pijnlijk (op de procedure in de Lower tintte het soms en er was sterke irritatie na). Maar het haar zou nog steeds niet volledig uitvallen. Sommigen vielen uit, sommigen vielen na 2 weken uit en sommigen bleven achter. In de salon legden ze me uit dat de haarzakjes ongelijk rijpen en het is eenvoudigweg onmogelijk om ze allemaal tegelijk uit te roeien. Hiervoor zijn tussen de 4 en 8 sessies vereist. En nog meer is het onmogelijk om het voor altijd te doen - ze hebben het vermogen om opnieuw te groeien. Dit is natuurlijk niet wat ik oorspronkelijk verwachtte, maar voor mezelf besloot ik dat het nog rationeler was dan een scheermes of ontharing.

Pijnloos koelt de machine de huid af. Effectief met volledige cursusprocedures.

In de 1S PRO, vergeleken met andere lasers, vond ik geen nadelen

Laser ontharing

8 jaar op de site
Gebruiker # 234991

hallo allemaal meisjes, waar in Minsk ze epileren op saffierlaser, namelijk 1s pro?

Sapphire? Serieus? En wat ben je niet tevreden met normale lasers?

Ik wil geen onnodige discussie voeren. Ik geef de voorkeur aan specifieke antwoorden op specifieke vragen)

6 jaar op de site
Gebruiker # 575584

hallo allemaal meisjes, waar in Minsk ze epileren op saffierlaser, namelijk 1s pro?

Er was hier al een discussie over hem, googel, het lijkt op een zelfgemaakt ijzer en wordt met trots '' s werelds eerste professionele ontharingsapparaat. 'En de rest betekent dat' s werelds toonaangevende fabrikanten van medische lasers onprofessioneel waren? En dit apparaat is ongeveer zo groot als een groot boek waarvan de productie onbegrijpelijk is - professioneel. "Ik zou na dergelijke uitspraken niet meer bij dergelijke" professionals "zijn gebleven!

Citaat van de website van de fabrikant:
1S PRO is het enige professionele ontharingsapparaat in Rusland dat zonder medische licentie mag werken.

In overeenstemming met GOST 55321-2012 Goedgekeurd door de Orde van het Federaal Agentschap voor Technische Regulering en Metrologie van 29 november 2012 no. 1.605-St - epilation verwijst naar aanvullende diensten bij het verstrekken van spadiensten (clausule 4.2).

Eerder, terminologisch (er zijn geen strikte definities van de regelgeving), ontharing werd verwezen naar huishoudelijke diensten en epilatie werd geclassificeerd als medisch. Ontharing werd gekenmerkt als ontharing met behulp van cosmetische en andere middelen, en ontharing - als hardware (foto, laserapparaten) ontharing met vernietiging van de haarfollikel. GOST 55321-2012 heeft ook ontharing als consumentendiensten genoemd en aangezien er geen exacte definitie is in de reguleringsdocumenten van deze term, is het onmogelijk om de medische aard van deze service te bewijzen. Het enige criterium in deze kwestie is registratiedocumenten voor het apparaat. Dat wil zeggen, als het apparaat een registratiecertificaat van het Ministerie van Volksgezondheid van Rusland heeft (is medisch), dan is de procedure onderworpen aan een vergunning. Als het apparaat een certificaat heeft als een elektrisch huishoudelijk apparaat voor ontharen, is de service niet onderworpen aan een vergunning.

Professioneel 1S PRO-apparaat voor ontharing IPLASER, de eerste in Rusland die een niet-medisch CERTIFICAAT VAN OVEREENSTEMMING ontvangt geregistreerd als een elektrisch huishoudelijk apparaat voor ontharing. "- END QUOTE

Elektrisch HUISHOUDELIJK APPARAAT voor ontharing. En dit allemaal gezegd!

1 jaar op de site
Gebruiker # 2227729

hallo allemaal meisjes, waar in Minsk ze epileren op saffierlaser, namelijk 1s pro?

En wat is hij? Wat is het verschil met het gebruikelijke?

1 jaar op de site
Gebruiker # 2290595

Verdorie, en zo hoop ik dat ik met behulp van laser ontharing van dit haar af zal komen

7 jaar op de site
Gebruiker # 410388

Meisjes, hoe gaat het? Ik heb 2 keer een bikini op Soprano-ijs gedaan, terwijl mijn haar viel uit (bikini), nou ja, niet alles. Zoals verlaten, groeide opnieuw, waarschijnlijk zelfs meer dan het was, nou, misschien is het feit dat het niet volgens de regels was spacing), maar net in de steek gelaten. Nu wil ik het proberen in het schitterendst (er is ook sopraanijs) om, zoals ze zeggen, een tweede kans te geven)))

12 jaar op de site
Gebruiker # 68411

Ik deed een paar sensaties in een lichtste en een paar in een lesbienne, op een saffierlaser, groeit praktisch niet onder mijn oksels, een bikini, langs de bikinilijn - schoon, op plaatsen meer intiem, er is iets meer, maar de laser was daar zwakker, desondanks zachtere delen. Maar groei veel langzamer. Ik denk dat je nog een keer in een bikini moet gaan en je kunt zes maanden een pauze houden.

7 jaar op de site
Gebruiker # 410388

Ik deed een paar sensaties in een lichtste en een paar in een lesbienne, op een saffierlaser, groeit praktisch niet onder mijn oksels, een bikini, langs de bikinilijn - schoon, op plaatsen meer intiem, er is iets meer, maar de laser was daar zwakker, desondanks zachtere delen. Maar groei veel langzamer. Ik denk dat je nog een keer in een bikini moet gaan en je kunt zes maanden een pauze houden.

Nou, in principe, een goed resultaat, Sapphire is Palomar? Ik kan niet alles over hem beslissen. Ik ben bang dat het erg booool zal worden! Terwijl ik eruit zie als sopraanijs!

12 jaar op de site
Gebruiker # 68411

Ja, een palomar lijkt me tolerant te zijn))) Ja, en daar op dit moment, een milliseconde om lang mee te gaan

7 jaar op de site
Gebruiker # 410388

Gisteren ging ik naar Scheinast op Independence, ik vond het centrum erg leuk, de houding, de dokter was aangenaam, ik voelde me heel comfortabel! Ik maakte ijs op mijn sopraan (oksels, bikinis, heupen) gedurende ongeveer een uur, pijnloos (een kleine bikini verbrand), nu wachten we.

6 jaar op de site
Gebruiker # 602154

Ik maakte een bikinihaar verwijdering in Lesanta 7 keer met een pauze van 4 weken. Toen ging ze in de steek - ik dacht dat alles in orde was - zo kwam ze uit. Maar niet voor twee maanden zijn weer gegroeid, hoewel half minder vaak en niet zo moeilijk. Er is een jaar verstreken - ze worden niet dikker. Bleef op hetzelfde niveau. Ik wil het gevecht hervatten, Medlaz wordt sterk aanbevolen, ze zeggen dat het geen pijn doet en het resultaat goed is. Op de palomar in Lesant ben ik persoonlijk ziek, maar de prijs met een coupon met room is zeker boeiend. In Medlaz is bijna 2 keer duurder. Kan ik nieuwe beoordelingen krijgen over de lokale laser?

6 jaar op de site
Gebruiker # 575584

Ik heb het zelf niet gedaan in Medlaz, ik heb een vriendin gemaakt, het resultaat was bescheidener, veel meer dan ik deed na Palomar, dus ik denk dat het individueel is, maar ik denk dat het 2 keer beter is, het is onwaarschijnlijk.

6 jaar op de site
Gebruiker # 512597

Ik ben van plan om te gaan voor ontharing in Lesant! Ik heb 3 weken lang niet gezonnebaad, maar het kleurtje is er nog steeds. Is het beter om te wachten tot het bruin wordt of, nog belangrijker, dat het niet vers is?
In het centrum zeiden ze dat 2 weken eerder niet zonnen! maar kan nog niet eens een frisse kleur van invloed zijn op de kwaliteit van de ontharing?

8 jaar op de site
Gebruiker # 236939

Ik ben van plan om te gaan voor ontharing in Lesant! Ik heb 3 weken lang niet gezonnebaad, maar het kleurtje is er nog steeds. Is het beter om te wachten tot het bruin wordt of, nog belangrijker, dat het niet vers is?
In het centrum zeiden ze dat 2 weken eerder niet zonnen! maar kan nog niet eens een frisse kleur van invloed zijn op de kwaliteit van de ontharing?

De kwaliteit van de ontharing is niet precies van invloed, alleen een frisse zonnebrand kan brandwonden veroorzaken, dus het is beter om zeker 3-4 weken te wachten.

6 jaar op de site
Gebruiker # 512597

Ik ben van plan om te gaan voor ontharing in Lesant! is al 3 weken niet zonnebaadt, maar de bruine kleur is er nog steeds. Is het beter om te wachten tot het bruin wordt of, nog belangrijker, dat het niet vers is?
In het centrum zeiden ze dat 2 weken eerder niet zonnen! maar kan nog niet eens een frisse kleur van invloed zijn op de kwaliteit van de ontharing?

De kwaliteit van de ontharing is niet precies van invloed, alleen een frisse zonnebrand kan brandwonden veroorzaken, dus het is beter om zeker 3-4 weken te wachten.

Heel erg bedankt. anders was ik bang dat dit de kwaliteit van epileren zou beïnvloeden (((

7 jaar op de site
Gebruiker # 410388

Ik ben heel blij met mijn trip naar shaynest! Bikini bijna al het haar viel af (ik had het niet verwacht), en mijn oksels zijn goed, mijn heupen zijn nog niet duidelijk! Ik ben zeer tevreden, ik zal doorgaan, ik heb me al ingeschreven voor shins!

5 jaar op de site
Gebruiker # 836984

Ik zal ook spreken. Vandaag heb ik een klantgezicht gemaakt (ik ben een meester). Daarvoor ging ik een jaar (een heel jaar) naar een laser in Medlaz. Gezichtshaar - en u zult niet eens aan de laser denken - de gebruikelijke mannelijke haren. Van de profs: er was bijna geen bloeddauw (normaal verstrakte de huid en drukte onmiddellijk de vinger, zodat de bloedvaten niet pulseerden, onmiddellijk behandeld met chloorhexidine en genaaid), volgens de cliënt was de pijn als op een laser (alleen daar brandde de brand en toen een spurt pijnlijk). Van de minnen: na de procedure waren de wangen onder de ogen (jukbeenderen) echt op klaprozen, de borstelige haren boven en onder de lippen en op de kin gingen een paar keer weg (de pastamix was dik en medium), dat wil zeggen nogal wat schokken en de procedure als gevolg hiervan nogal onaangename, kleine borstelharen (tot 1 mm) op het gezicht zijn niet snel verwijderd en daarom is een procedure voor het strippen van de krachtigste bollen (om het aantal haren met 10-20 keer te verminderen zoals gebruikelijk gebeurt na de eerste shugaring) ik denk niet genoeg. De cliënt bleef ontevreden over de laser (waarbij de hoeveelheid haar niet bijzonder pijnlijk was op het gezicht tijdens de laser hetzelfde bleef, waarbij de mini-brandwonden voor hem werden geregeld (kin en snor), het haar minder algemeen werd, maar hun stijfheid bleef bestaan). Nu is de hoop op shugaring, vanwege het scheren van zijn huid, erg geïrriteerd.
Dit is wat ik? Bovendien is wat er in Medlaz wordt gedaan niet erg goed (over de meer positieve beoordelingen). En als je hard, borstelig haar (bikini, oksels, benen) hebt, zal het effect van de laser helaas niet zijn. Van alle vrienden die tevreden zijn met het resultaat van de laser, hebben bijna allemaal dunne blonde haren, waarvan er niet heel veel waren. Ik denk dat je eerst dun en zacht haar uit hard haar moet maken (als het al mogelijk is in principe), en dan naar de laser gaat, die "dit kleine ding" zal afmaken. Verminder de dikte van het haar kan shugaring of wax (iemand dat).

volgens de resultaten, verloor ik mijn adem, met 10% lidocaine spray, het deed pijn tijdens de procedure, het gevoel was niet prettig, in de toekomst zal ik alleen Emla gebruiken, ik heb het met een marge besteld. Meisjes die contact moeten opnemen, delen. viber / tel +375292619972

lidocaine-spray geeft alleen een anesthetisch effect wanneer het op de slijmvliezen wordt aangebracht. En breng het op de huid aan - als een dode kompres))) Dan is het beter om menthol of een stuk ijs aan te brengen.

zeggen na laser ontharing blijven branden is het normaal? nog steeds een soort van bestraling? Is het niet schadelijk voor frequent gebruik?

het hangt allemaal af van de diepte van de haarzakjes (dit is als bloeddauw op was en shugaring, - voor sommigen is het de zee elke keer, en voor anderen gebeurt het helemaal niet). En de laser voor het effect moet de volledige follikel uitbranden, als het diep wordt verkregen, wordt het niveau van de dermis beïnvloed en zijn er brandwonden, natuurlijk, als de frequentie van het haar af gaat met 1 vierkante centimeter huid.

Recensies van Innovatione Rusland

Meisjes, ik heb een laserhaar verwijderd met behulp van de nieuwe IPLASER-technologie op de 1S PRO laser ontharing machine. De huid is al glanzend, glad, glanzend. Ga en probeer! Je zult er geen spijt van krijgen. Ik raad iedereen aan!

Onlangs kwam internet een nieuwe ontwikkeling tegen, de device 1S PRO-technologie IPLASER. Puur toevallig zag ik opmerkingen over hem. Zelf lees ik vaak de reacties, ik moet weten dat klanten het leuker vinden, de enige manier om de reputatie van de salon te behouden. De meisjes schreven over een pijnloze procedure. Ik heb dit apparaat onmiddellijk op internet gevonden. Productie in Rusland, wat me aangenaam verraste. De karakteristieken zijn echt positief, ik heb besloten dat we zeker zo'n technologie nodig hebben. Maar ik verwachtte niet zo'n toestroom van mensen. Wachtrijen letterlijk in twee weken. Dit is een zeer goede indicator. Ik denk dat het tijd is om de oude apparaten naar deze te veranderen. Omdat hij de middelen echt rechtvaardigt.

Hardware cosmetica! Welk merk om te kiezen?

Pagina's 1

Om berichten achter te laten, moet u inloggen of registreren

Posts [14]

1 Thema van Anna Grigoryan 07/09/2015 10:06:21

  • nieuweling
  • Beoordeling: 2
  • Geregistreerd: 07/09/2015
  • Berichten: 1

Theme: Apparatus cosmetology! Welk merk om te kiezen?

Op wat voor apparaten werk je? Wat vind je van Silver Fox? Op zoek naar een nieuwe salon voor esthetici

2 Reactie van alex liu 07/10/2015 05:01:57

  • nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 07/10/2015
  • Berichten: 3

Re: Hardware cosmetology! Welk merk om te kiezen?

Hallo, Anna Grigoryan! Ik bied je het Chinese merk Beijing Kiers aan. toonaangevend Chinees merk. u niet alleen een apparaat van hoge kwaliteit bieden, maar ook ondersteuning op de lange termijn.
MET RESPECT
ALEX

3 Reactie van alex liu 07/10/2015 06:56:17

  • nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 07/10/2015
  • Berichten: 3

Re: Hardware cosmetology! Welk merk om te kiezen?

Hier is contact:
Beijing Kiers Science Technology Co., Ltd

Toevoegen. # 41 Nanhuan Rd, Jiugong Town
Daxing District, Beijing, China.

Tel.: + 86-10-87965353 EXT 8701
Fax: + 86-10-67869445
Mobiel / Whatsapp: + 86-17706713871
Website: http://en.kiers.com.cn
E-mail: [email protected]

4 Antwoord van Elena Guseva 08/01/2015 10:48:19

  • nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 01/08/2015
  • Berichten: 3

Re: Hardware cosmetology! Welk merk om te kiezen?

Ik kocht de IPLASER 3S-PRO van Innovatione. Gratis levering, training, service.
Maar de belangrijkste procedure is absoluut pijnloos - alleen de warmte wordt gevoeld, de procedure is aangenaam voor klanten, na de eerste behandeling verlaat het haar na anderhalve week. Ze werkte aan de diodelaser en alexandriet. Dure verbruiksartikelen en procedures voor bikini / nosogubka zijn moeilijk om te doen, de cliënt trekt soms een deel van het lichaam terug vanwege de hoge temperatuur. Het is dus goed dat ze hebben overgehaald om IPLASER-technologie te kopen. Ze zijn in Moskou, je kunt naar de showroom komen en alle technologieën uitproberen. Hun telefoonnummer is 8 929 900 30 80, managers worden Zakhar genoemd.
innovatione.ru

5 Antwoord van Glushkov Alexander 28-08-2015 16:15:26 PM

  • nieuweling
  • Beoordeling: 27
  • Geregistreerd: 28.08.2015
  • Berichten: 5

Re: Hardware cosmetology! Welk merk om te kiezen?

We raden u aan om kennis te maken met het apparatuurmerk ADSS /
Bekende fabrikant van hoogwaardige en technologische apparatuur voor cosmetologie, die vele internationale certificaten en licenties heeft, onderscheidingen.

In het proces van het vervaardigen van apparaten gebruikte componenten gemaakt in de VS, Japan, Duitsland.

Ons bedrijf levert ADSS-apparatuur rechtstreeks van de fabrikant tegen de laagste prijzen (we voeren het officieel uit). Wij bieden levering, installatie, configuratie van apparatuur. We leiden personeelstraining met de daaropvolgende uitgifte van een certificaat.

We bieden cosmetische apparaten voor procedures:

- laser ontharing;
- photoepilation - fotoverjonging;
- RF (radiofrequentie) tillen;
- fototherapiebehandeling van de huid (apparaten uit de PDT-serie);
- fractionele (gepartitioneerde) CO2-lasers - voor de behandeling van littekens, brandplekken, postoperatieve littekens, enz.;
- verwijdering van tatoeages, sproeten, moedervlekken, pathologische huidpigmentatie;
- ultrasone liposuctie (cavitatie).

Ook in ons assortiment multifunctionele cosmetische apparatuur:

- Apparaten van serie VE - Licht voor E-Light (E-Light) ontharing (IPL + RF - lifting);
- Het 6S Beauty System, dat echografie cavitatie, één - bi - tripoly RF (radiogolven) systeem en LPG - vacuümmassage omvat.
- En nog veel meer.

U kunt vertrouwd raken met het assortiment ADSS-apparaten op onze website: http://delightstore.ru/brands/adss

6 Antwoord van Elena Guseva 28-08-2015 4:28:19 PM

  • nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 01/08/2015
  • Berichten: 3

Re: Hardware cosmetology! Welk merk om te kiezen?

Adss, een normale fabrikant, maar de 5 armen van de diodelaser stierven in een half jaar.. 5 stuks. Elk is 300 duizend waard, hoewel de Chinezen zeggen dat de saffier in het handvat, de Duitse zender... het is allemaal een leugen. Alle Chinezen jagen op een laag prijskaartje en zetten geen saffier. Het is heel erg als de schoonheidsspecialist een dag heeft geverfd, en dan is het handvat één keer kapot gegaan) je moet iedereen bellen en annuleren.. (1s pro-apparaat van Innovatione is gemaakt om haar te verwijderen.) De technologie is IPLASER. materialen zijn veel goedkoper.

7 Antwoord van Glushkov Alexander 28/08/2015 4:51:52 PM

  • nieuweling
  • Beoordeling: 27
  • Geregistreerd: 28.08.2015
  • Berichten: 5

Re: Hardware cosmetology! Welk merk om te kiezen?

Adss, een normale fabrikant, maar de 5 armen van de diodelaser stierven in een half jaar.. 5 stuks. Elk is 300 duizend waard, hoewel de Chinezen zeggen dat de saffier in het handvat, de Duitse zender... het is allemaal een leugen. Alle Chinezen jagen op een laag prijskaartje en zetten geen saffier. Het is heel erg als de schoonheidsspecialist een dag heeft geverfd, en dan is het handvat één keer kapot gegaan) je moet iedereen bellen en annuleren.. (1s pro-apparaat van Innovatione is gemaakt om haar te verwijderen.) De technologie is IPLASER. materialen zijn veel goedkoper.

Over welk apparaat hebben we het?
We werken al enkele jaren samen met deze fabrikant, er was één geval van uitval van apparatuur (cavitatietoestel), het probleem werd de volgende dag gratis door onze specialisten opgelost, en dit ondanks het feit dat de garantieperiode (12 maanden) is verlopen.

Wat de Chinese fabrikanten betreft, is het niet nodig om het hoofd van een persoon te bepoederen en stereotypen te spelen. Een internationaal bedrijf dat al jarenlang apparatuur levert aan de Europese en Amerikaanse markt, zal liegen? Het is klein, geloof me.

Maar over het apparaat dat je zo ijverig promoot, heb ik op een of andere manier de ECHTE goede recensies niet gehoord. Dit ben ik, tussendoor. In elk geval wens ik je succes.

Postscriptum Trouwens, het apparaat dat u adverteert, wordt ook geproduceerd in China. Als dat)

Bewerkt door Glushkov Alexander (08.28.2015 16:57:11)

8 Antwoord van Elena Guseva 28-08-2015 17:09:08

  • nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 01/08/2015
  • Berichten: 3

Re: Hardware cosmetology! Welk merk om te kiezen?

haha)) één cavitatie) dus ik geloofde jou)) ben jij de resalers)) verkoop technologie honderd jaar geleden, denk niet aan de kwaliteit van het product. hoeveel eenheden ik gekocht heb van ADSS.. Vooral diode diodelasers adviseren niet om China te gebruiken.

Waar ze de apparaten ook leveren, zelfs in de ruimte. Ze kunnen staal niet van koper onderscheiden, ik heb het hele jaar doorgebracht... 8 maanden in de fabriek doorgebracht en het was ADSS) Dus je kunt me niet vertellen wat een goede kwaliteit is.

Wat de apparaten betreft, zij hebben minder geleerd om allerlei IPL E-Light, ND yag laser te verzamelen, maar het zijn zeer zieke technologieën en we moeten heel geduldig zijn in de procedure (behalve ND YAG). Ik weet niet hoe ze bijvoorbeeld een diepe bikini doen)) Ik raad niet aan om diodelasers van alle Chinezen te kopen, het maakt niet uit of Adss-toplaser of een ander. Zelfs als ze een Duitse radiator van Dilas in het handvat van de diode plaatsen, wordt de prijs van het apparaat onmiddellijk ongeveer 1.400.000 en ik weet niet hoeveel beter de kwaliteit zal zijn, omdat al het andere Chinees blijft.

Ze werken voor de massa en houden geen toezicht op de kwaliteit, hoewel ze weten dat het rotzooi is. Het is in de volgorde van dingen voor hen.
China heeft geen professionele apparaten, als je een grote klantpermeabiliteit hebt. De apparaten zullen oververhit raken en je zult ze een tijdje moeten laten afkoelen. Tijdens de procedure is de manipulatie ook erg heet, vanwege het feit dat gewoon kwartsglas het waard is! En hij heeft een erg slechte warmte-uitwisseling. Over het algemeen zijn dit speelgoed, geen apparaten.

IPLASER-technologie werd gecreëerd voor een enorme stroom van klanten, en zodat mensen de pijn van de procedure niet zouden tolereren

Bewerkt Elena Guseva (08.28.2015 17:17:37)

Epilation Iplaser: lasersysteem 1S Pro, beoordelingen

Gepost door: admin in Fashion 04/06/2018 Reacties staat uit voor Iplaser Epilation: 1S Pro lasersysteem, beoordelingen zijn uitgeschakeld 217 Aantal keren bekeken

Epilatie iplaser

Volledige verwijdering van haar op ongewenste plaatsen - dit is een van de meest urgente problemen voor vrouwen die hun uiterlijk en schoonheid controleren. Lange tijd worden dergelijke methoden als scheren beschouwd als een laatste redmiddel en worden procedures met was en suikerpasta populair. Maar zelfs na dergelijke radicale methoden blijft het haar groeien en kan het ongemak veroorzaken.

Gelukkig worden er nu innovatieve methoden ontwikkeld om haar te verwijderen, wat echt kan helpen om dit probleem voor eens en voor altijd op te lossen. Een van deze nieuwe producten was het Iplazer ontharingssysteem.

Wat is het?

IpLazer is een relatief nieuw ontwikkeld apparaat voor fotolaser ontharing van bepaalde huidgebieden. Om de kenmerken ervan te begrijpen, moeten de termen "ontharing" en "epilatie" worden onderscheiden.

Epilatie verwijst naar de verwijdering op korte termijn van het deel van het haar dat uitsteekt boven het huidoppervlak. Een klassiek voorbeeld is het scheerapparaat met messen of het gebruik van een speciale elektronische machine-depilator. De gladheid van de huid wordt slechts enkele dagen gehandhaafd, totdat de haren teruggroeien. Tegelijkertijd zullen ze stijver en dichter zijn en zal de intensiteit van hun groei na zo'n radicale besnijdenis alleen maar toenemen.

Een meer serieuze methode is ontharing. Het is gebaseerd op de eliminatie van de volledige structuur van het haar, inclusief de bol en de follikel. Het effect houdt dus veel langer aan en het haar wordt dunner, lichter en minder opvallend.

Heel vaak worden als epilatie procedures met suikerpasta of hete was gekozen, waarbij haren samen met de bol uit de huid worden getrokken. Dergelijke methoden zijn echter niet volledig effectief en zijn in veel opzichten inferieur aan de verwijdering van het laserhaar van IpLazer.

Het voordeel van ontharen met behulp van het IpLazer-systeem is dat het destructieve effect direct op de haarzakjes zelf ligt, zonder het aangrenzende huidweefsel te beïnvloeden. Dientengevolge, haargroei niet alleen vertragen, maar stopt voor altijd.

Hoe werkt het?

Het IpLazer-systeem is in veel opzichten in wezen vergelijkbaar met de varianten van diode- of alexandrietlaserapparaten die we al kennen. Het effect van haarverwijdering wordt bereikt door een laserstraal gericht op het haarzakje, dat een fotochemisch effect heeft op een specifieke groep stoffen die nodig is voor de daaropvolgende groei van weefsels. Vanwege de goede dichtheid en concentratie van de bundelgolf blijven de omliggende huidweefsels echter volledig intact.

Het belangrijkste "doel" van dergelijke apparaten is de stof melanine. Dit is een belangrijk pigment dat een basisrol speelt bij de vorming van de haarkern en voornamelijk voorkomt in de follikels. De laser werkt puntsgewijze, waardoor de temperatuur in de wortel van de haren wordt verhoogd tot de waarden waarbij melanine wordt vernietigd.

Als gevolg hiervan kunt u na de procedure genieten van een volledig gladde huid zonder irritatie en roodheid. Het effect wordt ongeveer een maand gehandhaafd. Laserhaar verwijderen verwijdert echter niet alleen haren, maar vermindert snel de intensiteit van hun groei totdat deze volledig stopt, dus na 3-4 procedures op de IpLazer-machine zal de vegetatie op ongewenste plaatsen voor altijd verdwijnen.

Functies en voordelen

Het unieke van het IpLazer-systeem is dat apparaten die erop zijn gebaseerd een lichtgolflengte hebben van 755 tot 1064 nanometer. Tegelijkertijd zijn ze in staat om de eigenschappen van een standaard diode of alexandrietlaser te combineren, die het melaninepigment beïnvloedt, en een tweefasige neodymiumlaser, die het keratine-eiwit beïnvloedt. Het is gemakkelijk te begrijpen dat de effectiviteit van deze methode veel hoger is en dat de volledige haargroei kan stoppen na 2-3 procedures.

In tegenstelling tot vergelijkbare systemen, maken apparaten op basis van IpLazer, bijvoorbeeld het populaire 1S Pro-model, in één seconde niet één, maar drie lokale impulsen. De opening tussen de flitsen is voldoende om het omringende dermisweefsel enigszins te laten ontspannen, maar het effect op de haarfollikel is cumulatief van aard als gevolg van de hoge concentratie en nauwkeurigheid van de bundel.

Ook een belangrijke innovatie van Innivatione, die het IpLazer-systeem ontwikkelde, is de mogelijkheid van epilatie voor het zesde huidfoto-type. Als een eerder donkere en gebruinde huid werd beschouwd als een contra-indicatie voor het gebruik van diodes of alexietlasers, kunt u dit nu vergeten!

Daarnaast zijn er nog andere voordelen:

  • Volledige pijnloosheid van de procedure, zelfs bij het verwerken van dunne en gevoelige huidgebieden;
  • De mogelijkheid om dun en gebleekt haar te verwijderen;
  • Meer uniforme toepassing van laserstraling en meer accurate belichting;
  • De procedure is veel sneller;
  • De lage kosten van verbruiksartikelen elimineren ook de noodzaak van voorbehandeling met gel. Hierdoor is het gebruik van IpLazer-systeemapparaten voor iedereen beschikbaar;
  • De mogelijkheid om de procedure uit te voeren voor alle soorten huidfoto's, waaronder de zesde;
  • Security.

Contra

Ondanks de veiligheid wordt de nieuwigheid nog steeds beschouwd als een volwaardige medische procedure, omdat de laser een nogal ernstig fotothermisch en fotochemisch effect op het lichaam heeft.

Er zijn een aantal contra-indicaties die de reden zijn voor verder overleg met een arts voordat u gaat laser epileren:

  • Een groot aantal moedervlekken op de site, die door de kapitein zullen worden verwerkt. Mollen worden over het algemeen als een zeer gevoelige plek beschouwd, dus hun schade kan tumoren en andere onaangename gevolgen veroorzaken;
  • Verschillende acute ziekten, waaronder infectieuze, evenals exacerbaties van chronische aandoeningen;
  • Diabetes mellitus;
  • Periodes van zwangerschap of borstvoeding;
  • Antibacteriële en anesthetica;
  • Individuele intolerantie voor laserstraling.

Aanbevelingen van specialisten

Om ervoor te zorgen dat haarverwijdering zo efficiënt mogelijk verloopt, zal dit niet alleen de zorgvuldigheid en professionaliteit van de meester vereisen, maar ook een competente voorbereiding door de klant zelf en het voldoen aan alle aanbevelingen.

  • Wees geduldig. Om volledige ontharing te bereiken, kan veel meer dan één procedure nodig zijn. Tot op heden verbindt geen enkele meester zich om precies te zeggen hoeveel sessies voor welk huidtype nodig zijn om het maximale resultaat te bereiken. Gemiddeld genomen kan het in de regel 4 tot 10 procedures duren met een interval van 1 maand;
  • Op de dag van de procedure, weiger te scheren. U kunt het haar inkorten met een machine of trimmer uiterlijk 24 uur vóór het epileren van de laser. Het is noodzakelijk dat de lengte van de haren ten minste 1-2 millimeter is, waardoor het risico op huidletsel wordt verkleind;
  • Drie dagen vóór de ingreep, en ook binnen drie dagen na, moet u elke vorm van peeling en scrubben van de huid opgeven. Ook tijdens de week, weiger om zonnestudio's en stranden te bezoeken;
  • Als uw huid een frisse roze kleur heeft, kan de procedure het beste 3-4 dagen worden uitgesteld;
  • Gebruik geen huidverzorgingsproducten op de dag van epileren. Dit geldt in het bijzonder voor cosmetische producten op basis van olie. Zijn aanwezigheid op het oppervlak van het lichaam kan een chemische verbranding veroorzaken of de laserprocedure onbruikbaar maken.

Efficiëntie en beoordelingen

Tot op heden wordt laser ontharing IpLazer beschouwd als een van de beste keuzes voor diegenen die zich willen ontdoen van overtollige vegetatie. Apparaten op basis van dit systeem garanderen vrijwel volledige ontharing en geleidelijke stopzetting van hun groei, pijnloze en snelle procedures.

Zowel klanten als masters reageren positief op het gebruik van IpLazer. Vanwege zijn unieke karakter maakt een dergelijk systeem procedures in bijna elke situatie mogelijk en heeft het minder contra-indicaties.

In de volgende video leert u meer over het epileren van Iplaser.

1s pro laser beoordelingen

Netwerk van schoonheidssalons "BEAUTY"

Ik wil de jongens van INNOVATIONE heel hartelijk bedanken. Een half jaar geleden besloot ze om haar dienstenaanbod in haar schoonheidssalon uit te breiden Ik heb de keuze van het apparaat voor ontharen heel zorgvuldig benaderd, begon veel artikelen en recensies op internet te lezen en vond een IPLASER-apparaat. Ik belde het telefoonnummer en vertelde me alles in detail en in de volksmond over dit apparaat, een speciale dank aan Zakhar! Na mijn overwegingen besloot ik naar kantoor te komen en dit apparaat op mezelf te testen. Voordien bezocht ik de dichtstbijzijnde schoonheidssalon in mijn streek waar de diodelaser zich bevond om het resultaat te vergelijken.

Bij het INNOVATIONE-kantoor probeerde ik IPLASER op mezelf en kijk eens aan! HET WAS AL GEBEURD NIET. Ik voelde niet eens de flits. Na 2 weken, zoals ze zeiden, om na 10 dagen nauwkeuriger te zijn, was er bijna geen haar meer in het IPLASER-gebied.

Er werd besloten om hun eerste laser ontharing apparaat IPLASER te kopen. In de salon heb ik de juiste prijzen ingesteld en de terugverdientijd van het apparaat ging snel. Ik heb 2 schoonheidssalons en na 2 maanden zag ik een instroom van nieuwe klanten en een instroom in omloop in de eerste salon waar IPLASER staat, dus in mei 2016 kocht ik een tweede eenheid. En geen spijt!

Bedankt voor de goede machine!

Salondirecteur L.A.L.A. stijl »

Ik zou graag een recensie achterlaten over het bedrijf Innovatione en het apparaat voor laser ontharing IPLASER. Onlangs, voor mij als leider, had ik de taak om voor altijd een ontharingslaser te krijgen. Ik heb lang gezocht naar informatie op internet en heb verschillende soorten lasers vergeleken, terwijl ik ervaring had met een diodelaser, wetende dat zijn voor- en nadelen bestonden, koos voor een volledig nieuwe en moderne laserepilatiemachine IPLASER. Het bedrijf Innovatione dat me zo vriendelijk had gemaakt, heeft een briefing - training gegeven en heeft de mogelijkheid geboden om dit apparaat bij klanten uit te proberen. Drie dagen lang stond de eenheid in onze salon, en mijn personeel werkte eraan, en ik natuurlijk. Wat kan ik zeggen, het apparaat is vrij eenvoudig en niet grillig in het werk, oververhit niet en werkt lang zonder te stoppen. Pijnloze procedure is geweldig.

Ik heb een half jaar gewerkt aan een Italiaanse diodelaser. Het apparaat voor epilatie 1S PRO heeft 1 jaar en 3 maanden geleden gekocht. Het effect op dun haar is beter met 1S PRO, anders zijn de resultaten ongeveer hetzelfde. Gemakshalve heeft hij geen gelijke. Zoals alles. Bedankt

Voordien was er een SHR-apparaat voor epilatie. In principe was alles in orde, soms deed het pijn, er waren een paar keer brandwonden. Ik werk nu drie maanden bij IPLASER. Snel en efficiënt. bikini pijnlijk maar draaglijk.

Schoonheidssalon "Patricia"

Drie jaar geleden kochten we een 3S ELOS, IPL en RF-apparaat van u. We zullen in Moskou zijn - we zullen stoppen met het testen van de nieuwe! Kijk uit) Nogmaals zullen we moeite doen :)

Epilatie IPLASER

Het IPLASER-systeem omvat tegelijkertijd alle bestaande typen lasers voor ontharing, namelijk alexandriet (755 nm), diode (808 nm) en neodymium (1064 nm). De golflengte van het licht IPLASER van 755 - 1064 nm. Dankzij dit bereik kon het systeem zonder beperkingen werken op het huidfoto-fototype (1-6 fototype) Het bereik omvat de golflengte van de Neodymium-laser, de eerste ter wereld die ontworpen is om op elke huidskleur te werken.

De nieuwste 1S PRO laser ontharing machine IPLASER van Innovatione.

De meeste bestaande systemen voor ontharing werken met 1 puls per seconde (1 flitser / 1 seconde). Deze flitser bevat zeer intense krachtige energie en reageert bij huidreceptoren met pijnsensaties. omdat voor hem is het stress en hoge belasting, waarvoor hij niet is voorbestemd.

Om de procedure comfortabeler te maken, was het daarom noodzakelijk om de impuls zelf meer kwalitatief uit te werken, wat werd gedaan en als resultaat door de ingenieurs van Innovatione. Ze creëerden een apparaat voor het verwijderen van laserhaar, waarbij niet één flits in één seconde, maar drie in één gebied tegelijk voorkomt, dat wil zeggen, de energie van één puls was verdeeld in drie flitsen.

Dit maakte het mogelijk om een ​​extra periode van ontspanning van de huid te bereiken in de intervallen tussen de pulsen van de flitsen. Deze scheiding van de impuls verminderde de pijn van de procedure met 60% in vergelijking met andere systemen.

Hardware cosmetica! Welk merk om te kiezen?

Pagina's 1

Om berichten achter te laten, moet u inloggen of registreren

Posts [14]

1 Thema van Anna Grigoryan 07/09/2015 10:06:21

  • nieuweling
  • Beoordeling: 2
  • Geregistreerd: 07/09/2015
  • Berichten: 1

Theme: Apparatus cosmetology! Welk merk om te kiezen?

Op wat voor apparaten werk je? Wat vind je van Silver Fox? Op zoek naar een nieuwe salon voor esthetici

2 Reactie van alex liu 07/10/2015 05:01:57

  • nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 07/10/2015
  • Berichten: 3

Re: Hardware cosmetology! Welk merk om te kiezen?

Hallo, Anna Grigoryan! Ik bied je het Chinese merk Beijing Kiers aan. toonaangevend Chinees merk. u niet alleen een apparaat van hoge kwaliteit bieden, maar ook ondersteuning op de lange termijn.
MET RESPECT
ALEX

3 Reactie van alex liu 07/10/2015 06:56:17

  • nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 07/10/2015
  • Berichten: 3

Re: Hardware cosmetology! Welk merk om te kiezen?

Hier is contact:
Beijing Kiers Science Technology Co., Ltd

Toevoegen. # 41 Nanhuan Rd, Jiugong Town
Daxing District, Beijing, China.

Tel.: + 86-10-87965353 EXT 8701
Fax: + 86-10-67869445
Mobiel / Whatsapp: + 86-17706713871
Website: http://en.kiers.com.cn
E-mail: [email protected]

4 Antwoord van Elena Guseva 08/01/2015 10:48:19

  • nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 01/08/2015
  • Berichten: 3

Re: Hardware cosmetology! Welk merk om te kiezen?

Ik kocht de IPLASER 3S-PRO van Innovatione. Gratis levering, training, service.
Maar de belangrijkste procedure is absoluut pijnloos - alleen de warmte wordt gevoeld, de procedure is aangenaam voor klanten, na de eerste behandeling verlaat het haar na anderhalve week. Ze werkte aan de diodelaser en alexandriet. Dure verbruiksartikelen en procedures voor bikini / nosogubka zijn moeilijk om te doen, de cliënt trekt soms een deel van het lichaam terug vanwege de hoge temperatuur. Het is dus goed dat ze hebben overgehaald om IPLASER-technologie te kopen. Ze zijn in Moskou, je kunt naar de showroom komen en alle technologieën uitproberen. Hun telefoonnummer is 8 929 900 30 80, managers worden Zakhar genoemd.
innovatione.ru

5 Antwoord van Glushkov Alexander 28-08-2015 16:15:26 PM

  • nieuweling
  • Beoordeling: 27
  • Geregistreerd: 28.08.2015
  • Berichten: 5

Re: Hardware cosmetology! Welk merk om te kiezen?

We raden u aan om kennis te maken met het apparatuurmerk ADSS /
Bekende fabrikant van hoogwaardige en technologische apparatuur voor cosmetologie, die vele internationale certificaten en licenties heeft, onderscheidingen.

In het proces van het vervaardigen van apparaten gebruikte componenten gemaakt in de VS, Japan, Duitsland.

Ons bedrijf levert ADSS-apparatuur rechtstreeks van de fabrikant tegen de laagste prijzen (we voeren het officieel uit). Wij bieden levering, installatie, configuratie van apparatuur. We leiden personeelstraining met de daaropvolgende uitgifte van een certificaat.

We bieden cosmetische apparaten voor procedures:

- laser ontharing;
- photoepilation - fotoverjonging;
- RF (radiofrequentie) tillen;
- fototherapiebehandeling van de huid (apparaten uit de PDT-serie);
- fractionele (gepartitioneerde) CO2-lasers - voor de behandeling van littekens, brandplekken, postoperatieve littekens, enz.;
- verwijdering van tatoeages, sproeten, moedervlekken, pathologische huidpigmentatie;
- ultrasone liposuctie (cavitatie).

Ook in ons assortiment multifunctionele cosmetische apparatuur:

- Apparaten van serie VE - Licht voor E-Light (E-Light) ontharing (IPL + RF - lifting);
- Het 6S Beauty System, dat echografie cavitatie, één - bi - tripoly RF (radiogolven) systeem en LPG - vacuümmassage omvat.
- En nog veel meer.

U kunt vertrouwd raken met het assortiment ADSS-apparaten op onze website: http://delightstore.ru/brands/adss

6 Antwoord van Elena Guseva 28-08-2015 4:28:19 PM

  • nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 01/08/2015
  • Berichten: 3

Re: Hardware cosmetology! Welk merk om te kiezen?

Adss, een normale fabrikant, maar de 5 armen van de diodelaser stierven in een half jaar.. 5 stuks. Elk is 300 duizend waard, hoewel de Chinezen zeggen dat de saffier in het handvat, de Duitse zender... het is allemaal een leugen. Alle Chinezen jagen op een laag prijskaartje en zetten geen saffier. Het is heel erg als de schoonheidsspecialist een dag heeft geverfd, en dan is het handvat één keer kapot gegaan) je moet iedereen bellen en annuleren.. (1s pro-apparaat van Innovatione is gemaakt om haar te verwijderen.) De technologie is IPLASER. materialen zijn veel goedkoper.

7 Antwoord van Glushkov Alexander 28/08/2015 4:51:52 PM

  • nieuweling
  • Beoordeling: 27
  • Geregistreerd: 28.08.2015
  • Berichten: 5

Re: Hardware cosmetology! Welk merk om te kiezen?

Adss, een normale fabrikant, maar de 5 armen van de diodelaser stierven in een half jaar.. 5 stuks. Elk is 300 duizend waard, hoewel de Chinezen zeggen dat de saffier in het handvat, de Duitse zender... het is allemaal een leugen. Alle Chinezen jagen op een laag prijskaartje en zetten geen saffier. Het is heel erg als de schoonheidsspecialist een dag heeft geverfd, en dan is het handvat één keer kapot gegaan) je moet iedereen bellen en annuleren.. (1s pro-apparaat van Innovatione is gemaakt om haar te verwijderen.) De technologie is IPLASER. materialen zijn veel goedkoper.

Over welk apparaat hebben we het?
We werken al enkele jaren samen met deze fabrikant, er was één geval van uitval van apparatuur (cavitatietoestel), het probleem werd de volgende dag gratis door onze specialisten opgelost, en dit ondanks het feit dat de garantieperiode (12 maanden) is verlopen.

Wat de Chinese fabrikanten betreft, is het niet nodig om het hoofd van een persoon te bepoederen en stereotypen te spelen. Een internationaal bedrijf dat al jarenlang apparatuur levert aan de Europese en Amerikaanse markt, zal liegen? Het is klein, geloof me.

Maar over het apparaat dat je zo ijverig promoot, heb ik op een of andere manier de ECHTE goede recensies niet gehoord. Dit ben ik, tussendoor. In elk geval wens ik je succes.

Postscriptum Trouwens, het apparaat dat u adverteert, wordt ook geproduceerd in China. Als dat)

Bewerkt door Glushkov Alexander (08.28.2015 16:57:11)

8 Antwoord van Elena Guseva 28-08-2015 17:09:08

  • nieuweling
  • Beoordeling: 1
  • Geregistreerd: 01/08/2015
  • Berichten: 3

Re: Hardware cosmetology! Welk merk om te kiezen?

haha)) één cavitatie) dus ik geloofde jou)) ben jij de resalers)) verkoop technologie honderd jaar geleden, denk niet aan de kwaliteit van het product. hoeveel eenheden ik gekocht heb van ADSS.. Vooral diode diodelasers adviseren niet om China te gebruiken.

Waar ze de apparaten ook leveren, zelfs in de ruimte. Ze kunnen staal niet van koper onderscheiden, ik heb het hele jaar doorgebracht... 8 maanden in de fabriek doorgebracht en het was ADSS) Dus je kunt me niet vertellen wat een goede kwaliteit is.

Wat de apparaten betreft, zij hebben minder geleerd om allerlei IPL E-Light, ND yag laser te verzamelen, maar het zijn zeer zieke technologieën en we moeten heel geduldig zijn in de procedure (behalve ND YAG). Ik weet niet hoe ze bijvoorbeeld een diepe bikini doen)) Ik raad niet aan om diodelasers van alle Chinezen te kopen, het maakt niet uit of Adss-toplaser of een ander. Zelfs als ze een Duitse radiator van Dilas in het handvat van de diode plaatsen, wordt de prijs van het apparaat onmiddellijk ongeveer 1.400.000 en ik weet niet hoeveel beter de kwaliteit zal zijn, omdat al het andere Chinees blijft.

Ze werken voor de massa en houden geen toezicht op de kwaliteit, hoewel ze weten dat het rotzooi is. Het is in de volgorde van dingen voor hen.
China heeft geen professionele apparaten, als je een grote klantpermeabiliteit hebt. De apparaten zullen oververhit raken en je zult ze een tijdje moeten laten afkoelen. Tijdens de procedure is de manipulatie ook erg heet, vanwege het feit dat gewoon kwartsglas het waard is! En hij heeft een erg slechte warmte-uitwisseling. Over het algemeen zijn dit speelgoed, geen apparaten.

IPLASER-technologie werd gecreëerd voor een enorme stroom van klanten, en zodat mensen de pijn van de procedure niet zouden tolereren

Bewerkt Elena Guseva (08.28.2015 17:17:37)

Hoe te scheren met een elektrisch scheerapparaat: gladde huid in een paar minuten

Top 5 ontharingscrèmes