Beoordelingen shugaring master

Is het je verjaardag?

15% korting voor u

Ontharing - shugaring :: Recensies van de meester van de klanten

Op deze pagina staan ​​een paar reviews van mijn klanten die al verschillende keren suiker epilatie hebben geprobeerd. De meeste meisjes houden erg van shugaring en vinden het minder pijnlijk dan harsen. Iedereen heeft een andere pijndrempel en iemand merkt niet eens dat hij wordt onthaard, maar het doet iemand pijn. Als je haar met een gewone elektrische epilator thuis probeerde te verwijderen en het kon verdragen, dan zul je waarschijnlijk hier niets voelen. Over het algemeen is to doen of niet aan jou.

Enkele feedback van klanten van sociale netwerken:

De resterende beoordelingen kunnen worden bekeken in onze groep VKontakte http://vk.com/club59701664

  • Ksenia - 5 november 2015, 9.35 uur
    Ksen, het was je eerste keer vandaag!) Ik vond alles echt leuk, de procedure was snel en bijna pijnloos (wat erg belangrijk is)! Natuurlijk, nu ben jij mijn meester van het sjoegelen, wacht op mij op het spoor. procedure!
    Meisjes, meld je aan en wees niet bang!) Ksenia is een geweldige meester en een positief persoon!

Feedback toevoegen over shugaring

© 2013-2015 Volledig of gedeeltelijk kopiëren van materialen, alleen met toestemming van de auteur

Shugaring in Gomel als een bedrijf: de geheimen van succes van de meester

Ik ben overweldigd door emoties, ik wil creëren en opstaan. En dat allemaal omdat ik met Xenia heb gepraat. Gedurende een uur van onze communicatie kon ze me belasten met positieve emoties en een ander interview inspireren. Het is zeldzaam om iemand te ontmoeten die van zijn bedrijf houdt, niet alleen tijd investeert, maar ook 'helemaal zichzelf'.

kort

  • Type activiteit: onthoofdingsstudio Ksenia Konysheva.
  • Vestigingsplaats: Wit-Rusland, Gomel.
  • Begindatum van het bedrijf: 2015.
  • Bronnen van belegging: eigen vermogen.
  • Levensmotto: "Leren, leren en opnieuw leren. "
  • Kort kenmerk: sociaal, mooi, oprecht.

1. Prelude tot succes.

- Mijn verhaal begon met het feit dat ik me aanmeldde voor ontharing. In die tijd was het een zeer zeldzame procedure en het was bijna onmogelijk om de meester te vinden, en meer nog, ik was op de een of andere manier beschaamd of schaamde me er zelfs iemand over te vertellen...
Maar ik overwon al mijn angsten, want voordat het internet niet verblindde over ontharing, was er praktisch geen plek om te kijken. Ik wist niet wat epilatie is, hoe het hele proces verloopt, waar het mee wordt gedaan, enz.... (hier is nog iets - alles is beschikbaar)
Ik besloot. Ik vond het effect van de procedure erg leuk. Ik dacht: goed gedaan, degene die dit bedacht heeft... omdat ik denk dat deze procedure noodzakelijk is voor een meisje.
Ja, ik heb een universitaire graad. Ik ben een bosbouwkundig ingenieur. Ja, ik heb een jaar lang gewerkt aan overheidswerk. Ik vond het werk leuk en op dat moment was alles goed met mij. Ik dacht dat ik, net als iedereen, zou moeten gaan werken van 8 tot 17 en dat is het dan. Maar bestaat het leven hierin ?! (Er is tenslotte bijna geen tijd meer voor mezelf).

Maar ik heb begrepen dat ik mijn hele leven zo niet wil werken. En het was nodig om iets te veranderen. Mijn vriend en ik hebben besloten om alles te veranderen. We zijn verhuisd naar St. Petersburg. Ja, een vreemd land, een stad, door onderwijs was het onmogelijk om daar een baan te vinden.

Ik dacht: waarom probeer ik niet om epilatie te leren?

En ik begon de ene cursus na de andere bij te wonen, dus begreep ik dat ik het leuk begon te vinden.

Maar als het niet voor mijn vriendin was, zou ik me waarschijnlijk hebben teruggetrokken. Ze ondersteunde me altijd en duwde me om dit gebied te promoten.

2. Is het mogelijk om geld te verdienen met een shugaring als je thuis begint te studeren?

- Ja dat kan. Alleen ik ben voor alle vereisten voor de klant. Zelfs thuis moet je zorgen voor professionele ontharing, en op zijn minst met de minimale vereisten van SanPiN.
Natuurlijk kun je niet meteen in de salon werken, het kost tijd om alle subtiliteiten te begrijpen, om "een handje" te krijgen. Ik heb thuis veel gewerkt, zelfs op de bank, toen kreeg ik een bank (geld is geld, maar gezondheid is belangrijker). En er was vraag naar mijn diensten. Ze kwamen naar mij vanuit verschillende delen van de stad. Ik woonde regelmatig verschillende seminars bij en mijn klanten begrepen dat ik van mijn werk heb genoten. Het kwam zelfs op het punt dat ik geen tijd had om thuis thee te drinken, om maar te zwijgen over een volledige maaltijd.

3. Wat zijn de vereiste investeringen?

- Investeringen zijn natuurlijk vereist, zoals in elk bedrijf. Maar in de eerste plaats is een sterke behoefte aan dit werk vereist. Dit is geen bloemist om in een bloemenwinkel te zijn! Allereerst moet je een psycholoog zijn om elke cliënt te begrijpen, om een ​​benadering voor hem te vinden. Dit is een heel intieme procedure, dus er kan eenvoudigweg niet het woord 'bedrijf' worden genoemd. De meester moet geestelijk worden ontwikkeld.

Gewoon praten over het weer zal niet werken. Het onderwerp waarover de klant wil praten, moet door jou worden opgepikt. Als hij zich in een stressvolle positie bevindt, dan is het noodzakelijk om alle professionele kwaliteiten te hebben zodat de cliënt ervan overtuigd is dat hem niets ergs zal overkomen, maar integendeel - het resultaat zal alle angsten en verwachtingen overtreffen. Om een ​​populaire meester te zijn, moet je constant nieuwe items aanschaffen. Voortdurend, en niet om in één blik te werken. Klanten zien dat u bent aangelegd en dat zij bereid zijn ervoor te betalen.

En ik ging naar een nieuw niveau. Ik heb al mijn angsten doorkruist. Ik opende mijn ministudio voor ontharing.
Ja, natuurlijk was het moeilijk, veel dingen moesten leren, studie documenten, enz. Maar dit is een bedrijf, op een andere manier. Natuurlijk zijn de uitgaven in grote hoeveelheden enorm gestegen (huur, belasting + materiële aankoop), maar het is het waard. Ik begrijp dat voordat je neemt - je moet geven.
Een persoon die in zichzelf gelooft en houdt van wat hij doet, staat helemaal op de schouder.

4. Hoeveel tijd en geld zijn er nodig om alle details van ontharing onder de knie te krijgen? Vertel ons over je prestaties.

- Het kost veel tijd. Het is noodzakelijk om je professionele niveau constant te verbeteren.

Op de middelen hier kun je voor altijd praten. Alles wat u verdient, moet u periodiek investeren in hun ontwikkeling.

Voor ieder van hem, iemand zal een cursus afmaken en beschouwt zichzelf als een meester en een professional, hij zal door zijn aard niet langer leren, en dus is hij blij met alles. Er zijn weinig klanten, vriendinnen en zij betalen hem.

En ik ben een fan van mijn werk. Ik ben klaar om alles te investeren en te investeren om nog meer succes bij ontharing te bereiken. Ja, ik weet heel veel dingen in 4 jaar, ik weet veel dingen, maar hoeveel heb ik nog niet geleerd... om meer te leren en te leren.

Ik heb alle mogelijke epilatie-evenementen in de Republiek Belarus bezocht.

  • Ik ben een gekwalificeerde meester in epilatie, met een enorme ervaring.
  • Eerste kennis verworven in het beste opleidingscentrum in Sint-Petersburg.
  • Meerdere deelnemers aan seminars, workshops, congressen.
  • Deelnemer van de eerste internationale conferentie.
  • Ze is opgeleid in de beste Beauty-bedrijven van Minsk, Brest, Vitebsk en Gomel.
  • Ik heb meer dan 20 bevestigende certificaten.
  • Deelnemer en winnaar van de 4e Internationale Epilatiekampioenschap Sweet Epil Moskou finale in de Expert nominatie 2e plaats.
  • Onlangs ben ik getraind in shugaringi en epilatie met wax (cursus voor mezelf, een cursus om master te worden).
  • Ik ben de maker van mijn mini-ontharingsstudio. Meer dan 1000 tevreden klanten.
  • Ik ben trots op mijn schoolmeisjes, ze veroveren nu al Wit-Rusland en zelfs Europa.
  • Ik werk alleen met liefde en met een individuele benadering.

5. U bent begonnen met uw eigen authoring-trainingsprogramma. Wat zijn de voordelen en methode van shugaring.?

- Ja, onlangs ben ik begonnen met het geven van cursussen over ontharing. Introductie van een cursus wax epilatie en suiker epilatie (shugaring). Een cursus voor beginners en een cursus voor meesters (verhogen). Ik heb persoonlijk het programma gemaakt dat echt nodig is, niets extra's, geen water. Allemaal alleen vanwege mijn professionele ervaring.
Natuurlijk moet elk meisje de ontharing proberen!
Dit is vooral een esthetische procedure, hygiëne, schoonheid en zelfvertrouwen. Ik zou zeggen dat er geen minnen zijn, sommige pluspunten. Alleen voor de eerste keer is het onaangenaam voor pijnlijke sensaties, maar de meester gebruikt op alle mogelijke manieren alle technieken en acties en technieken om deze onplezierige sensaties te verminderen. Maar wij, vrouwen, zijn geen vreemden... De moeilijkste dingen zijn op ons terrein gevallen (Ksenia-grappen).

Met elke volgende tijd is de procedure bijna pijnloos. Natuurlijk vergeet je na het epileren nooit het scheermes en de doornen. Je moet de meester één keer per maand opnieuw aanbrengen, de haren worden veel zachter, niet hard, niet borstelig en de haarkleur is veel lichter en het aantal haren is gehalveerd. Vergeet irritatie. Het belangrijkste is een gladde huid voor een lange tijd en geen ongemak.

6. Vertel mijn lezers waar te beginnen: werk in de salon, thuis of huur een kantoor?

Natuurlijk moet je beginnen. Op dit moment is het een erg populaire service.
Allereerst moet je een training krijgen van een leraar die echt een professional is. Het werkt volgens alle Europese normen, die zelf een lange weg hebben afgelegd, en is bereid om onbaatzuchtig zijn kennis en ervaring te delen.
Begin thuis efficiënter te werken. Je hebt tijd om te oefenen met vriendinnen, om alle subtiliteiten en tricks van ontharen te voelen. Zoals ze zeggen, kost ervaring geld en daarom is het onwaarschijnlijk dat je naar de salon wordt gebracht zonder werkervaring, zonder bepaalde vaardigheden. Een kast huren in de beginfase is niet rationeel, omdat dit extra kosten zijn en u uw eigen grote vaste klantenbestand nodig hebt.

7. Wat moet een nieuwkomer weten om de stroom van klanten en persoonlijk inkomen te vergroten?

- Het is noodzakelijk om een ​​zelfverzekerde master te zijn om een ​​ontharingsservice te kunnen bieden. Wees een gewilde meester. Om de procedure vertrouwelijk uit te voeren, geen foto's. Altijd in het zicht zijn, delen en iedereen vertellen dat geassocieerd is met ontharen. Woon alle verschillende workshops, seminars, promoties bij. Neem deel aan de kampioenschappen over ontharing. Competent positioneren zichzelf en hun diensten in het sociale. netwerken. Reageer direct op de aanvraag, het advies, de registratie en de aanpassing aan de klant, ook al is het niet erg handig voor u. Maak uw klanten geschenken, kortingen, persoonlijke klantenkaarten.
Als u dit eenvoudige advies opvolgt, bereikt u zowel succes als inkomen.

8. Ik heb gehoord dat er was is en er is een shugaring, wat is het verschil en verschil?


- Ja, natuurlijk is er een verschil. Het verschil in samenstelling en techniek van werk. Was wordt toegepast in de loop van de groei en wordt verwijderd in de loop van de haargroei. Een shugaring (suikerdeeg) is het tegenovergestelde.
Zowel was als shugaring verwijdert alle haren.
Maar geloof me, het haar maakt het niet uit hoe het wordt verwijderd (door groei of tegen) en hoe het zal worden verwijderd (was of suikerpasta)... het belangrijkste resultaat. Het komt erop neer te vragen wat de beste manier is om te schrijven met een eenvoudig potlood of pen.
Daarom zal uw meester u adviseren met behulp van wat precies de procedure moet doen, rekening houdend met de individuele kenmerken van de huid, het haar, de pijndrempel.
Je kunt proberen en waxen en shugaring, dan zal de cliënt kiezen wat bij hem past (minder pijnlijk).

9. Hoe deze intieme procedure te zijn, en ik ben erg verlegen?


Ja, natuurlijk is constraint in alles aanwezig. Zonder dit op geen enkele manier. Maar je moet begrijpen dat dit het werk van de meester is, niets meer. Naast de haartjes heeft de meester niets nodig en kijkt hij nergens naar. Elke dag werkt de meester elke dag met een nieuw meisje, stel je je alleen voor. Het is een professionele taak om alleen haren te zien. Het belangrijkste advies is om de meester te vertrouwen bij de professional, hij zal je alleen maar mooier maken.

10. En wat is lichaamsontwerp en is het waar dat er vraag naar is?

"Dit bikini-ontwerp, WiJaZLING of tijdelijke tattoo is allemaal hetzelfde.
Dit is een esthetische, intieme procedure: een speciaal sjabloon van elke afbeelding wordt aangebracht op het lichaam, een speciale geteste hypoallergene lijm voor het lichaam wordt aangebracht op dit sjabloon en er wordt gekleurde glitter aangebracht op de lijm. Houdt het ontwerp maximaal 2 weken vast. Dit accessoire geeft aantrekkelijkheid, passie en ongewone schoonheid, zowel voor de vrouw als voor haar partner. Kan overal op het lichaam worden gebruikt.

11. Waarom heeft de schoonheidsindustrie je precies overwonnen? Waarom ontharen?

  • Dit is een heel persoonlijke procedure en in mijn hart als psycholoog ben ik erg geïnteresseerd om mensen te leren kennen, want alleen bij zo'n procedure vertrouwt iemand je volledig. Elke dag ben ik in mijn eigen wereld, met mijn cliënt, en dit is slechts voor een bepaalde tijd, en slechts een maand later heb ik het recht om opnieuw in deze wereld te duiken en te praten over het meest vertrouwelijke alleen met deze klant. Omdat alles vertrouwelijk is...

En ik begrijp natuurlijk dat de epilatieprocedure inherent pijnlijk is, maar elke cliënt van mij zegt "dank u" voor de schoonheid en pijn en het is leuk om te huilen (niet iedereen zegt "dank u" voor de pijn)... ik ben het inspireert en motiveert voor verdere ontwikkeling.... En hoeveel mensen hebben zich onthaard en succesvolle huwelijken gecreëerd ?! Je kunt praten en praten...

*** Ik ben heel blij dat ik mijn weg heb gevonden, dat ik mensen kan helpen aantrekkelijker, zelfverzekerder en gelukkiger te zijn. Elke dag ontvang ik vertrouwen, aandacht, communicatie en liefde van mijn klanten, van mijn werk! En ik kan met trots zeggen dat ik een echte professionele meester ben van ontharen !!

Beoordelingen shugaring master

Met beoordelingen van mijn werk is te vinden op de pagina's van de studio

Recensies van https://www.babyblog.ru/community/post/sale/1694110#comm_start

Victoria 19 juli 2015, 14:05 uur

Masha! Heel erg bedankt!) Voor de eerste keer deed ik een shugaring en was erg bang / verlegen, wist niet wat ik me moest voorbereiden). Maar Maria ontmoette een glimlach, vertelde wat ze zou doen, afgeleid door aangename gesprekken, constant uitleggen wat ze aan het doen was, gaf aanbevelingen voor verdere zorg) na de procedure die ze haar vriend vertelde en op haar vraag 'ben je al zo snel bevrijd?' Ik realiseerde me dat er een uur verstreken was) de tijd vloog voorbij!) Ik ben zeer tevreden, ik raad het iedereen aan!) Ik zal nu zelf een frequente klant zijn)

Olga 18 augustus 2014 01:30

Masha, heel erg bedankt! Snel, schoon en praat bijna pijnloos! ;) die twijfelt, niet twijfelt, Masha is een professional.

Svetlana. 6 juli 2014, 22:52 uur

Masha, heel erg bedankt! Dit was mijn eerste keer dat ik een volledige bikini onthaarde. Het was heel spannend, gelukkig was alles niet zo pijnlijk, vooral omdat het werd afgeleid door een aangenaam gesprek. Tijdens de procedure in een aparte ruimte legde Masha haar acties in detail uit, waarbij ze voortdurend de suikermassa en handschoenen veranderde. Natuurlijk werd de diepe bikinizone de volgende dag pijnlijk gevoeld, maar gedurende 3 weken werd ik gespaard van het moeten opruimen voordat ik naar het strand ging. Zal zeker terugkomen, bedankt!

Lia 8 juli 2014, 00:16

Masha, heel erg bedankt! Nu ben ik uw vaste klant. Ik kan iedereen ten zeerste aanbevelen! Het effect is simpelweg verbazingwekkend - na de procedure vergat ik drie weken lang welke haren er waren en zelfs toen ze opnieuw begonnen door te breken, bleken ze veel dunner en minder vaak te zijn. Dus zie je, kom er helemaal vanaf! :)

Bloem 3 juni 2014, 02:13

Masha, hallo! Ten eerste wil ik zeggen dat ik blij was je te ontmoeten, en bedankt te zeggen !! Dit was mijn eerste keer! deed een volledige bikini. Het was heel eng, mentaal de laatste dag voorbereiden, nergens anders aan denken. Maar. de procedure duurde ongeveer 30-0 minuten, praten (bedankt Masha :) - een geweldige manier om de manoeuvre af te leiden :)) tijd verstreek snel en bijna niet merkbaar :) Zeker, ik kom terug)

Zhenya 17 februari 2014, 21:37 uur

Masha, bedankt! Ik raad de meisjes ten zeerste aan: alles is schoon (elke keer dat het de handschoen vervangt om een ​​stuk suiker te nemen), zonder irritatie en haargroei, is de was pijnlijker, een aparte kamer. Kortom, ik was tevreden!

Marina 23 mei 2014, 21.53 uur

Masha, ik wil je ook heel erg bedanken! Ik was aan het rusten! alles is heel helder en vooral bijna pijnloos. dank je wel! Ik kom snel)

Natasha 28 november 2013, 12:48

En ik sluit me aan bij de positieve recensies. Alles is heel goed, en de meester en in het algemeen de omstandigheden en organisatie. En ik vond de procedure meer leuk dan de was. Ik ben tevreden, ik raad aan :).

soonmama 20 november, 2013 09:45

Masha, heel erg bedankt voor de delicate procedure! Ik raad iedereen deze meester aan - alles is netjes, professioneel en van hoge kwaliteit. Ik heb me aangemeld voor vaste klanten;)

14 september 2013, 20:23

Bedankt. Jij bent de enige meester van wie ik niet wegloop))))))

Julia 24 augustus 2013 21:17

Ik sluit me aan bij de positieve reviews)

Tijdens een prettig gesprek bleef een kleine aangename procedure onopgemerkt en met een minimum aan pijn. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Veel dank aan Masha, een prettig persoon en professioneel)

Schoonheid 25 juli 2013, 06:40

Masha, heel erg bedankt voor perfect gladde benen en diepe bikini! Welk geluk om goed verzorgd te zijn! Bovendien blijft het effect lang bestaan, ondanks het feit dat ik donker haar heb.

Girls, Masha - Professional in hun vakgebied en de aardigste man! Achter het gesprek wordt de pijn helemaal niet gevoeld.

Ik zou graag een aparte aandacht willen geven aan de speciaal ingerichte kamer, waar alles schoon is en trouwens alle tools die Masha op haar blog heeft geplaatst, in het werk worden gebruikt. Dit is ook pre-care en post-care. En natuurlijk werkt Masha in wegwerphandschoenen.

Meisjes die nog steeds twijfelen - twijfel en rennen naar Mashenka - de meester van de lichte hand. Blijf tevreden - 100%!

Acumena 18 juli 2013 10:55

Ik haast me met een beoordeling! Ik besloot om uit nieuwsgierigheid te proberen wat voor soort "suikermirakel" is, naast niet ver van huis. Zonder vertraging heb ik gisteren een prachtige plek bezocht.

Masha, heel erg bedankt, niet alleen dat ik het leuk vond. Ik kan zonder enige omhaal zeggen - ik ben echt heel enthousiast! Shugaring deed het voor het eerst, en daarvoor deed ze wax epilatie en een elektrische epilator, dus er is iets om mee te vergelijken. De procedure is erg schoon (zowel qua werk als qua resultaten), pijn hangt natuurlijk af van je pijngrens en humeur, maar het ongemak is nog steeds minimaal, zo leek het mij. Nu ben ik klaar om alle benodigde behaarde delen voor het werk van Mashule te geven. De technologie is nauwkeurig beschreven in het onderwerp. Het resultaat is een stelletje tevreden klanten. Ik ben blij om mijn goede vrienden te vertellen en keer op keer terug.

Marina 15 juli 2013, 15:58

Maria is een geweldige meester! Ik deed alles zeer kwalitatief en pijnloos) Hartelijk dank. Ik zal naar je toe gaan, vooral heel dichtbij)

Tatjana 25 juni 2013, 07:44 uur

Goedemorgen iedereen!

Ik heb deze procedure nooit gedaan, maar meer en meer geneigd. En nu was er zo'n kans. Masha is gewoon een genie.

Ik begon meteen met een diepe bikini en verwachtte iets vreselijks. Ze deed het netjes en bijna pijnloos op die plaatsen waar ze heel ziek kon zijn geweest. Je bent gewoon geweldig.

Ik ben nu altijd je klant!

Nadia 21 juni 2013 13:45 uur

Gisteren was Masha. Ik wil zeggen: ze is gewoon een goochelaar, haar handen zijn goud, alles is heel delicaat en doet bijna geen pijn. Bedankt, nu ben ik voor altijd de jouwe)))

Maya Svetlova 11 juni 2013, 22:01

Masha, heel erg bedankt voor het professionele werk: alles is snel, duidelijk, delicaat en 0% haar! Ik heb het je niet verteld, maar ik ben erg, erg bezorgd over de epileermeester, nog steeds een intieme deo :) Althans, toen ik was aan het doen was, realiseerde ik me dat ik geen "wisseling van arm" tolereerde. En met grote vrees stemde ze ermee in de meester te veranderen toen ze hoorde over sjoegelen. Nou, ik heb op de een of andere manier mijn benen aan je gehad - dankzij Babyblog, en mijn gevoelens hebben me niet teleurgesteld: je procedure is zeer comfortabel. Nou, er is niets te zeggen over de voorwaarden: een apart kantoor, alle vertrekken, ontspannende muziek :) In het algemeen, nogmaals bedankt, ik was erg blij je te ontmoeten en over het algemeen was ik blij om zo'n fantastische meester te vinden! Meisjes die wax waxen, aanmelden voor Masha - voel het verschil :)

Olga 6 juni 2013 19:49

Wel, ik kwam samen en deed het! Eerlijk gezegd was het eng, want voordat ik begon te sjouwen, heb ik het niet geprobeerd. Het bleek dat het helemaal geen pijn deed! en dankzij Masha ben ik nu een schoonheid! Masha bedankt, alles is heel gevoelig en professioneel! Toegegeven, mijn huid is gevoelig en er was roodheid in het gebied van de oksels en bikini, maar na een dag ging alles weg! Dus, meisjes durven Masha te vertrouwen!

Fenhel 27 oktober, 22:00 uur

Masha! Ik haast me te bedanken voor de procedure van ontharen (diepe bikini)! Ik raad iedereen aan! Ik deed het voor de eerste keer, ik had het niet eerder kunnen oplossen, omdat ik heel erg pijn verdraag. Maar Masha is gewoon een tovenares: tot aan de lijn van een klassieke bikini was het gewoon niet pijnlijk, het was meer tolerant (er waren pijnsensaties, maar op sommige plaatsen en niet voor lang). Ik wil vooral opmerken dat Masha als het ware haar hand heeft: ze doet alles met vertrouwen, in één beweging en heel snel, een professional in één woord. Als je nog steeds twijfelt of je het wel of niet doet, laat de twijfel vallen en probeer het zelf. Masha, schrijf me in vaste klanten!

Schoonheid 20 augustus 2012, 23:45 uur

Mashulya, heel erg bedankt voor het vlekkeloos en pijnloos verwijderen van overtollig haar! Meisjes, ik raad aan alle Maria als een nette en professionele meester van haarverwijdering, en ook als een meisje dat heel aangenaam is om mee te praten. Achter de gesprekken vloog het onopgemerkt epileren van een diepe bikini voorbij. wil benadrukken netheid en bereid te zijn de procedure (een aparte ruimte met een bank, pre-care en post-zorg, doekjes, crèmes, enz.). Maria doet alles zacht, snel en efficiënt (geen haren links in de bikinilijn ). Maria is een zeer goede meester en bedankt voor het uitstekende resultaat!

Sveta 4 juli 2012, 17:49

Masha, heel erg bedankt voor de gladheid van de huid. Ik deed de eerste keer, ik dacht dat het erg pijnlijk zou zijn, maar aanvaardbaar. Tijdens de gesprekken merkte niet eens dat de procedure voorbij was.

Ik ben heel blij dat ik zo'n geweldige meester heb gevonden)))

Mini_M 3 juli 2012, 17:04 uur

Masha, heel erg bedankt, geweldige zachtheid, vergeleken met een scheermes, dit is iets. TK de eerste keer deed, was ik bolnovato, maar dan van invloed kenmerk van mijn lichaam, vol ongeduld pijn))))), maar het is de moeite waard, ik ben erg blij dat ik je gevonden, dank je.

Naast de omstandigheden rond en decoratie, kan de overvloed aan speciaal gereedschap elke salon benijden))))))

Katya 28 juni 2012, 20:20 uur

Hoera, herinnerde het wachtwoord om een ​​recensie te schrijven

Masha je bent gewoon een wonder, je hebt gouden handen. Ik deed vandaag voor de eerste keer een diepe bikini. Die eerste keer werd de was waaruit ze wegliep niet geteld :) Dus alles ging snel en bijna pijnloos. Ik ben heel blij. Heel erg bedankt

Irinka 13 mei 2012, 09:06 uur

Shugaring GORAZDOOOOOOOOOOOOOO BETER WAX. irritatie is veel minder, 2 keer besmeurd met depanthenol en alles))) een week verstreken na de procedure, en GB deed het - aangename gladheid werd behouden. Een paar dunne haren kwamen alleen naar buiten. Voor die tijd, in de winter, was ik in de salon aan het waxen - ik vond het niet leuk. Masha is eigenlijk een geweldige knul, een expert in haar vakgebied. Niet alleen haar in de salon scheuren, maar alles zorgvuldig en zorgvuldig doen. MASHA, BEDANKT ZEER.

Natalya 20 maart 2012, 05:48

Iets meer dan een week geleden ging ik naar Masha voor het volledig epileren van mijn benen en ik zou graag mijn indrukken willen delen) Waarschijnlijk zal je niemand verrassen, maar ik zal de persoonlijke kwaliteiten van de meester herhalen: een zeer vriendelijk, positief, sociaal meisje, en vooral, Masha wil echt helpen elke klant wordt mooier, vrouwelijker. Ik zou zeggen dat het vanuit het hart en met volledige toewijding werkt! Mee eens, het is prettig voor iedereen om te voelen dat ze je echt willen helpen om dichter bij het ideaal te komen, en niet alleen om de procedure "voor show" uit te voeren.

Wat vaardigheden betreft, ben ik absoluut verheugd. Ik was niet de gemakkelijkste klant voor Masha. Maar ik ben haar erg dankbaar voor haar geduld (ze had meer dan anderhalf uur alleen met benen bij me, hoewel de lengte van haar haar volgens de gebruikelijke maatstaven voldoende was) en een taak goed gedaan! Iets meer dan een week is al voorbij en mijn benen zijn nog steeds schoon en soepel)) En het meest opvallende is dat ik nog nooit zo'n geweldig resultaat heb gehad! Meestal moest ik na de ontharingsprocedures na een week een correctie aanbrengen, op mijn benen breek de gewone was of epilator gewoon de haren af.

Mashunya, heel erg bedankt voor je reactievermogen.

Elena 17 maart 2012, 17.30 uur

Ahhh, meiden. Bedankt voor de feedback! Spreek goed, veel hangt af van de meester. Ik wil het nu ook. Eerder was was onthaard. Ik heb veel gehoord over het ontharen van suiker. Maar na de bevalling was er nog steeds geen tijd voor zijn geliefde. Ik wil ook toetreden tot de rangen van klanten) Hoe bereik ik u, Maripulya?

Hoop 19 februari 2012, 14:24 uur

Na de procedure wil ik zeggen dat Masha een geweldige jonge man is, ik deed een diepe bikini - en deze procedure is vrij intiem en niet alle vrouwen beslissen erover, velen zijn verlegen. Maar ik vond Masha vooral omdat ze zich psychologisch op de juiste manier aanpaste en de strakheid ergens heen ging, ik merkte niet hoe de tijd voorbij vloog, omdat we praatten, lachten, maar alles was perfect gedaan! Tijdens het proces, niemand bemoeide zich, alles werd gedaan in een speciaal aangewezen kamer.

Erg blij dat na de procedure er geen plakkerigheid is, zoals na de was. En voobshche vergelijking met de was, die ik al eerder heb gedaan - volgens mijn gevoelens te kwetsen, ik ben nog steeds me doen al de was en vervolgens bedekt met vilt na de procedure alsof ik een paar uur sleepte de zakken - erg vermoeiend. Een shugaring delicater, chtoli, de procedure is zachter en het resultaat is net zo geweldig.

Masha, bedankt, ik sluit me aan bij de vaste klanten

Catherine 21 januari 2012, 22:23

Mashun, kon niet nalaten commentaar te geven - 2 weken zijn verstreken, en het resultaat is als op dag 3 na het scheren, ole-ole! Ik ben blij als een olifant))))) dank je!

dashadash 10 maart 2014 20:49 uur

Masha had haar eerste keer, haar indrukken waren uitstekend. In vergelijking met waxen is de procedure inderdaad minder pijnlijk. Soms)) Ik heb niet zo'n roodheid, zoals bij normale ontharing. En Masha leidt heerlijk af :) Zo gaat de tijd snel en comfortabel voorbij tijdens de eerste ontmoeting :)

En voor mij persoonlijk is het pluspunt dat de temperatuur van de massa niet zo hoog is als wax, wat duidelijk beter is voor schepen.

Mary 16 januari 2012, 15:03

Eergisteren was het met Masha. Ik maakte de benen tot aan de knie en zelfs iets hoger. Plotseling, maar het was bijna pijnloos, en toen raakte ik eraan gewend en merkte het zelfs niet op hoe Masha alles deed. Eerder probeerde ik en was en epilator, shugaring met hen gaat niet in vergelijking. ))) was in het algemeen - HORROR, en na de epilator had ik een halve dag irritatie. Na het shugaren was er vrijwel geen roodheid. Voor mij was het een aangename verrassing, voor de zomer is het gewoon perfect. Machella heel erg bedankt. ))))

mes_show 12 januari 2012, 2:11

Vandaag heb ik voor de eerste keer Masha bezocht, naast het feit dat ze een prettig en lachend meisje is dat geniet van de eerste minuten communicatie, het belangrijkste is dat ze echt een PROFESSIONAL is van haar werk. Shugaring in de Machine-versie is vrijwel pijnloos (en ik ben de persoon die wax-pijnstillers gebruikte voor en na het epileren) en een procedure van zeer hoge kwaliteit. Masha DANK U heel veel, op de zee zal ik me u herinneren met een vriendelijk woord

Catherine 29 december 2011, 01:31

Mashul, ik weet het daar niet of niet.. nou, in het algemeen zal ik hier mijn recensie schrijven over je werk!)

Ik wil je heel erg bedanken voor het geleverde werk, ik was tevreden, hoewel ik eerlijk beken, ik reisde met enige angst, omdat het erg moeilijk is om naar een andere meester te gaan nadat je gewend bent aan die van jou, maar ik heb er geen spijt van dat je op je pagina struikelt !!

Ik deed een diepe bikini, er was praktisch geen irritatie meer over de aanwezigheid van irritatie, ik weet niet of ik alleen ben of niet, maar het komt niet meteen voorbij, maar eerder langzaam, morgen zal alles glad-wit-mooi zijn !! De huid werd zowel voor als na de procedure van shugaring verwerkt, geen kleverigheid, geen ongemak, er bleef niets over!

Mashul, ik wil je vertellen dat ondanks het feit dat we elkaar vandaag voor het eerst zagen, ik de indruk kreeg dat we al 100 jaar bekend zijn, dus het lukt je om een ​​benadering voor je klanten te vinden! Ga zo door!

Olesya 20 december 2011, 22:38

Heel erg bedankt voor je werk en je gouden handen, je bent gewoon slim!

Ik was aangenaam verrast dat het helemaal geen pijn deed (ik deed benen en oksels). Ik heb geen roodheid en irritatie, alles is zacht, zacht, oh zo mooi.

De inrichting is geweldig, gezellig en ontspannend. Je kunt naar muziek luisteren en een leuke chat hebben.

Nu ben ik je vaste klant. De volgende keer zal ik zeker GB doen. Wacht binnenkort om te bezoeken

Tatjana))) 19 december 2011, 20:50 uur

Ik wil mijn diepe dankbaarheid aan Masha betuigen voor de procedure die ze mij heeft aangedaan. Ze deden mijn oksels, benen, armen, diepe bikini (ik was vooral bang voor hem). licht buikje en antennes. Kortom alles! Masha is een geweldig persoon en professioneel. De tijd verstreek bijna onopgemerkt door een aangename chat! Echtgenoot overigens blij!))) Daarvoor maakte ik was. In vergelijking met was is het helemaal niet pijnlijk en er is geen irritatie. Ik adviseer iedereen))

Natalie 14 december 2011, 19:39

Hallo, Mashulya. Vul de rangen van consumenten van uw diensten aan. Je bent een geweldig persoon en professioneel in jouw vakgebied. Heel erg bedankt voor het goede werk en de uitstekende ontvangst. Meisjes - ik bevestig - shugaring - het is geweldig - het is het proberen waard.

Katerina 1 december 2011, 00:27

Vandaag werd Masha's klant! Ik deed vroeger waxen, en vandaag, ter vergelijking, realiseerde ik me dat suiker veel beter en minder pijnlijk is! Ik ben blij dat meisjes iedereen adviseren!

Katarina 28 november 2011, 13:36

Dankzij Masha heb ik eindelijk de meester gevonden, waarna er nergens irritatie is. en bovendien behandelt Pts netjes allerlei soorten vijgen))) nou, en natuurlijk kun je chatten)))

daarvoor hebben twee meisjes de ontharing gedaan, maar Masha is er het beste in) gecontroleerd.

Olga 20 november 2011, 01:29

Natuurlijk was ik voor het eerst meer bang en verlegen. maar het bleek allemaal prachtig, niet lang en niet pijnlijk (denk aan de was). En Mashunya probeert af te leiden, hij spreekt, ik ben nog steeds dat soort prater)).

BEDANKT lieverd! Ik zal terugkomen)

Meisjes die twijfelen, alles zal heel cool en soepel zijn!))

Elena 15 november 2011, 23:45 uur

Masha, hallo!
Heel erg bedankt voor de procedure! Zeer comfortabele kamer, zo'n omgeving is trouwens niet in elke salon! Het resultaat is verbluffend, drie weken zijn verstreken en het haar is net begonnen te groeien. Wel, er is geen groei.

Goed gedaan, in het algemeen. En je hebt gouden handen)

Vera 14 november 2011, 23:58

En ik was al de tweede keer :) Alles is geweldig: en nog sneller en nog leuker :)
Bedankt, Mashulya :) Wacht opnieuw om te bezoeken in een maand :)

Tatjana (Sakura) 10 november 2011, 15: 5 7

Masha, bedankt voor het werk dat gedaan is!

meiden, ik raad iedereen aan. Er is geen pijn in vergelijking met de epilator, alles is snel van hoge kwaliteit, professioneel. Ik kom weer =)

Katyusha 18 oktober 2011, 20:28

Masha, heel erg bedankt! Ik raad aan alle verlegen dames, winkelcentrum. Maria doet alles subtiel, efficiënt en tegelijkertijd is er geen ongemak!

Elena 8 oktober 2011, 19:08

Masha heel erg bedankt. Je hebt gouden handen. Allemaal voorzichtig en heel voorzichtig!

Het resultaat is geweldig! Zelfs geen roodheid.

Galina 30 september 2011, 19:34

Meisjes, was de eerste keer in Mashenka, het resultaat is geweldig!

Bedankt voor de zachte en delicate huid!
Ik heb alles heel zorgvuldig gedaan, het behandelt de huid voor het schuiven en daarna alleen met de cosmetica van Pandh.
Probeer het, u zult er geen spijt van krijgen!

Shugaring-beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door echte klanten van ons bedrijf - Shugaring QIWI, wat wordt bevestigd door hun contacten (als ze die hebben verstrekt), die een shugaring-procedure hebben ondergaan en deze woorden hebben geschreven.

U kunt nu een van hen schrijven en vragen hoe de procedure verliep.

De beoordelingen worden door de klanten onafhankelijk op de site achtergelaten, in de VKontakte-groep of ontvangen van klanten via sms-peilingen.

Klantbeoordelingen shugaring KIWI:

Geweldige meester

Mooie meester, de procedure wordt snel, pijnloos en zorgvuldig uitgevoerd. Ik zal zeker weer komen :)

beoordelingen

Alena Latysheva

Oh, ik ben de eerste! Ik vond het echt leuk, alles gaat snel genoeg. Ik heb mijn benen tot op de knie gedaan, want ik kom uit een reis, ik zal me zeker aanmelden voor een bikini)))

Julia Nikolaeva

Bedankt Annie voor zo'n geweldige procedure als shugaring. Ik kan niet zeggen dat het geen pijn doet, maar geloof dat het resultaat de moeite waard is. Ik raad iedereen aan in de toekomst te proberen en te gebruiken. Meisjes willen er altijd perfect uitzien, dan ben je bij deze meester. Ik vond het erg leuk. )))))

Anna Firsuk

Hallo allemaal! Ik doe niet de eerste keer shugaring, ik zal zeggen dat Annie haar werk goed doet, er zijn enkele belangrijke momenten die andere meesters niet doen. Persoonlijk was ik zonder pijn!

Daria Olkhovskaya

Charmante zanger! doet zijn werk 100%! heel cool gevoel na shugaring. het is belangrijk!

Lena Levina

Ik doe dit niet de eerste keer met Anya - alles is goed.

Daria Orlovskaya

Ik ben erg blij dat ik de meester Anya heb gevonden!)
Tijdens een prettig gesprek merkte ik geen pijn of verleden tijd op)
tevreden met de prijs en kwaliteit!) alsjeblieft! :)

Alla Schukina

Anya, bedankt voor het goede werk. Meiden, kom, de meester is gewoon SUPER. Ik raad aan.

Elizaveta Abadzhan

Anyuta is goed gedaan) bedankt voor alles, de meester doet zijn werk goed en voert het tot het einde uit

Mijn naam is Svetlana. Ik volgde de studie met Anya, benaderde de zoektocht naar cursussen heel nauwgezet... En ik ben erg blij dat ik naar Anya ben gekomen Dit is mijn eerste recensie in het leven (altijd lui), heel aangenaam verrast, alles is zo gedetailleerd en toegankelijk. Zeer vriendelijke sfeer! Anya leerde geduldig, zonder ons te verlaten, alle subtiliteiten en trucs! En Eugene opende mijn ogen voor veel nuances in het vinden van klanten. Ik kreeg een zeer solide kennisbasis, geen promotie van een productlijn, alleen een keuze en de beste! Heel erg bedankt. Welvaart voor jou.

Bedankt voor de feedback, Svetlana! Erg leuk om je woorden te lezen. Ons team dankt u voor uw toewijding en serieuze aanpak van uw zaken!

Overmatige vegetatie op de benen en in de bikinilijn is al lang verstoord... Allergieën, zowel huid als psychologisch, zijn al een scheermes geworden. Op aanbeveling van haar vrienden wendde ze zich tot het kantoor van Anna Ptitsyna. Aanvankelijk was ze natuurlijk niet zeker van het resultaat... maar het bleek tevergeefs. Ze behandelden me alsof ze de mijne waren - ze accepteerden, ze luisterden, en ze gingen onverwijld aan de slag! Meester Anna deed alles snel en tegelijkertijd keurig en professioneel. Het was een plezier om te zien! Het is leuk om in de handen van een professional te zijn... Verscheidene maanden zijn verstreken en onnodige vegetatie is mij vergeten... Trouwens, de prijzen op kantoor zijn behoorlijk adequaat en voor iedereen toegankelijk. Hartelijk dank voor het werk!

Bedankt voor je vriendelijke woorden, Alina! Kom bij ons terug!

Voordat ik besluit te gaan shuaren, lees ik er veel over. Een vriendin ging als eerste en adviseerde om contact op te nemen met het kantoor van Anna Ptitsyna, zij deed het en prees haar heel erg! Over het algemeen ben ik tevreden met het resultaat. De omstandigheden zijn comfortabel, de meisjes in de studio zijn zeer bekwaam, meester Tatiana deed alles heel snel en professioneel! De sfeer is. Nu ben ik van plan mijn cultivatie voort te zetten na een korte pauze in verband met de geboorte van een kind! Samengevat, zal ik zeggen dat ik de diensten van Anna Studio verder zal gebruiken, omdat, afgezien van de hierboven genoemde factoren, haar prijzen ook erg goed zijn. Meisjes, ik adviseer je, je zult niet de beste specialisten in Kiev vinden!

Bedankt voor de feedback, het is heel leuk om deze woorden te lezen. We houden erg van ons werk en het is belangrijk dat we feedback krijgen!

Ik heb onlangs een shugaring gedaan in het kantoor van Anna Ptitsyna, en ik zal je vertellen dat ik blij ben met haar professionaliteit, en net als een persoon is ze heel goed en positief! Veel meisjes schrijven in verschillende forums op het net, dat shugaring heel, heel pijnlijk is, en ik heb me daarop aangesloten toen ik me aanmeldde voor Anna en klaar was om mijn ellebogen te bijten, maar zoals ze zeggen, de schoonheid is het waard en vereist offers. Maar het bleek helemaal niet zo pijnlijk, maar ze gaven me ook een schattige zwarte kat en ik voelde bijna niets en misschien is het alleen maar afhankelijk van de meester die het maakt, ik heb tenminste de neiging dat ik deze procedure constant met Ani en Tanya, vooral de zomer die voor ons ligt)))

Kom opnieuw, "Ember" wacht op je :)))

Ik wil Anna graag bedanken. Je bent gewoon een meester die sjoegelt. Ik had nooit gedacht dat deze procedure zo gemakkelijk en pijnloos kon zijn. Ik vond alles heel erg leuk, de service is uitstekend, alles is schoon, super))) Je professionaliteit is indrukwekkend, perfect glad en voor een lange tijd.. Geloof me, ik heb iets om mee te vergelijken. Ik raad aan.

Hallo allemaal, meisjes! Ik zwaai in het atelier van Anna Ptitsyna. Toch is shugaring de beste procedure voor ontharing, omdat de irritatie minimaal is, er is geen haar ingegroeid zoals na de epilator! Anna is een uitstekende specialist en expert in hun vakgebied. Ik heb een hoge pijngrens, maar Anna doet alles zodat er praktisch geen pijn is! Prijzen zijn redelijk goed. Ik raad aan!

Bekwame vriendelijke meester doet zijn werk met liefde. Met deze houding was de procedure pijnloos en comfortabel. Nu alleen shounaring bij Anyuta, het resultaat is geweldig!

Anna is een geweldige meester! Ik deed de shugaring-procedure voor het eerst. Om eerlijk te zijn, ik was een beetje bang, ik dacht dat het vreselijk pijnlijk zou zijn. Maar tot mijn verbazing was de procedure bijna pijnloos en ik ben zeer tevreden met het resultaat! Ik raad het iedereen aan!

Ik hield echt van de studio van Anna Ptitsyna. Ze gebruikte de shug-service van de bikinilijn, aanvankelijk was ze erg bang en verlegen, maar dus voerde Anya zo voorzichtig en tactvol deze procedure uit dat alle angsten achterbleven. Ik ben heel blij.

Ik heb veel gehoord over deze methode van ontharing, zoals shugaring. Lang kon niet worden opgelost. Een vriend adviseerde me om de shugaring studio van Anna Ptitsyna te bezoeken, ik heb er veel van geprezen. Ik belde, tekende, de procedure was niet zo pijnlijk als iedereen over hem vertelt, alles duurde ongeveer een uur, maar het resultaat is gewoon geweldig. Nu zeker, ik zal alleen naar Anna gaan en het iedereen aanbevelen!

Ik doe altijd shugaring in het atelier van Anna Ptitsyna. Toch is shugaring de beste procedure voor ontharing, omdat de irritatie minimaal is, er is geen haar ingegroeid zoals na de epilator! Anna is een uitstekende specialist en expert in hun vakgebied. Anna doet alles, dus er is geen praktische pijn!

Meisjes, ik wil zeggen tegen degenen die de machine nog gebruiken, of.... Probeer een shugaring, en het is in de studio van Anna Ptitsyna. Het is geen vergelijkbaar plezier om te wandelen zonder vegetatie en irritatie! Anna gaat gewoon wonderbaarlijk met haar werk om, geloof me, shugaring wordt na de eerste keer een onmisbare procedure in je leven. Ik onderteken minstens 2 keer aan Anna, en alles is altijd super!

Ik ben een visagist en werk in een kapperszaak. Daarom was ik geïnteresseerd in de schoonheidsstudio Anna Ptitsyna. Ik was geïnteresseerd om erachter te komen hoe hun handen en voeten schuiven gebeurde met hen. Immers, deze zijn het meest bekeken en geëvalueerd door mannen delen van het lichaam bij vrouwen.

Op aanraden van haar beste vriendin besloot ik het te proberen, voor de eerste keer dat je Anna Ptitsyna's kantoor bezocht! In de eerste na de was besloot ze te sjouwen, ze was zeer tevreden met alles. Ze is gewoon geweldig - erg zorgzaam, doet alles snel en praktisch pijnloos, leidt je af met gesprekken en past alles met humor)

Zeer comfortabel en schoon kantoor, er is geen spanning, ze hebben een sfeer van een soort van thuiscomfort en een vriendelijk gezelschap) Als je voor ontharen gaat, dan alleen voor hen) adviseer ik iedereen) Ik voelde geen ongemak of schaamte, dankzij de meester! Ik zal zeker weer komen!

Ik raad iedereen aan om Anna Ptitsyna shugaring te geven! Ik was bang dat het pijnlijk zou zijn en besliste lange tijd niet over deze procedure, maar de zomer komt op de hielen en het bikiniseizoen opent, dus er was nergens iets te gaan))) Een bikini shugaring, ik raad iedereen aan om het te proberen, en contacteer gewoon Anna Ptitsyna, zij is de meester hoge klasse! Ik voelde bijna geen pijn, maar zelfs de pijn die klopte was het resultaat dat ik ontving waard!

Ik wil mijn grote dank uitspreken aan de meisjes (meesters) van deze studio die Anna Ptitsyna shugarde. Ik doe al meer dan 12 jaar ontharing - de wegen, de methoden, de specialisten waren anders, er is iets te vergelijken, maar in je studio rust en ontspan ik. Heel voorzichtig deed ik alles kwalitatief en snel, terwijl ik onopvallend was, nu ben ik de jouwe! Ik raad je aan aan alle vrienden die je nog niet hebt gehad.

In de studio was shugaring Anna Ptitsyna letterlijk twee weken geleden. Ik had veel geluk dat ik precies bij haar kwam, ze deed veel plezier en snel). Veel meisjes zeiden dat het erg pijnlijk was en ik heb toen ik me aanmeldde voor de procedure. Maar het deed geen pijn. Natuurlijk hangt alles af van de professionaliteit van de meester! Na de procedure was er zelfs geen irritatie!

Dankbaar voor de studio van Anna Ptitsyna! Anna, je bent een geweldige jonge meester! Ik ben blij dat ik je aangenaam heb ontmoet in de handen van een professional - alles is snel, pijnloos, prijzen zijn betaalbaar. Meisjes, raad ik iedereen aan.

Meisjes, ik heb een genot, Anna Ptitsyna's shugaring studio is een paradijs voor ons))) Ze heeft gouden handen en elke angst is overwonnen naast zo iemand. De benadering van klanten is geweldig. Ik heb de benen gemaakt, alles is perfect en soepel, heel netjes en zachtaardig. Ik was heel blij met alles. Anna is een zeer aangename en aangename persoon. Contact, u zult er geen spijt van krijgen!

Hallo meiden en sommige jongens))) Ik doe al heel lang in de Anna Ptitsyna shugaring studio. Ze is een geweldige meester! De professional, die zelden wordt ontmoet, is vanaf de eerste minuut van de communicatie tot hem aangetrokken. Wie zegt dat shuffelen pijnlijk is, betekent dat Anna het simpelweg niet had. Ik heb zelfs een diepe bikini met haar gedaan en ik zal iedereen vertellen dat het verdraagzaam is, vooral dat het het waard is!

Ik heb veel gehoord over shugaring, maar ik kon de moed niet hebben om me aan te melden voor deze procedure, zoals veel mensen schrijven dat de pijn zo is... je kunt het bewustzijn verliezen)) En een maand geleden deed ik het allemaal hetzelfde! Mijn man en ik kochten vouchers voor de VAE, weet je, het strand, de zon, bikini's en zo)) Toen vond ik Anna, een persoon met verbazingwekkende energie en een professional in de letterlijke zin! Hij deed alles heel zorgvuldig, en vooral, het deed geen pijn, ik was zelfs verrast! Mijn conclusie, of het pijn doet of niet, is afhankelijk van de meester en daarom raad ik iedereen aan om contact op te nemen met het kantoor van Anna Ptitsyna!

Vandaag was in de studio Anna Ptitsyna aan het sjacheren. Hebben benen, oksels en diepe bikini! Ik deed alles voor de eerste keer, ik was vreselijk bang en verlegen - het bleek dat alles niet zo slecht was)))) Na één keer gedaan te hebben, wil ik je diensten steeds weer gebruiken, het resultaat beviel me, en vooral, bijna pijnloos! Ik vond alles leuk, ik zal terugkomen

Ik ga een jaar naar de studio van Ana. En dankzij deze geweldige meester werd ik verliefd op deze procedure) Ik probeerde alle soorten ontharing op mezelf - shugaring is de beste!) En nog belangrijker - een minder pijnlijke procedure dan alle anderen. En daarna groeien de haren niet in, en als er ingegroeide ogen zijn (ik heb na de epilator), dan halen ze allemaal de pasta eruit zonder tussenkomst (bijvoorbeeld een pincet) en verwijderen ze deze. Na het schudden is de haargroei veel zachter, na het harsen bijvoorbeeld, grover. Toch blijft na deze procedure de gladheid langer behouden dan na de andere). Wie twijfelt om het te proberen of niet, zeker proberen, het resultaat zal je behagen! ;-) Over het algemeen doet shugaring wonderen! Net als Anya en Tanya) Het is altijd een plezier om naar de studio te komen - hier heerst een geweldige sfeer!

Bula in geweldige Maystrі tantes. Shugaring robil vpere, in de game pochal z))) De w_vchatka, hto waggle і om te vechten ї - draw. De procedure is aanvaardbaar, ale resultaat van de partij. Krm daarvan met de engel p_dhodom Maystra bulo vzagol comfortabel. Obovyazkovo draait zich om. І vzhe chashebetala over jou al mijn vrienden)))

Goede middag Ik ben heel blij dat ik Anna als meester heb gekozen. Wat kan ik zeggen... ik verliet tevreden en met een goed humeur. Ik vond alles leuk: communicatie met Anna, de kwaliteit van haar werk. Mijn verlegen, tijdens het shugaring diepe bikini, verdwenen na een paar minuten. Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen (zonder pathos). Bedankt, Anna.

Ik heb een goede indruk van het werk van de meester van de Tatiana Depilation Studio. Zeer mooie en nette meid. Ik vond alles leuk. Bedankt.

Elke drie maanden meld ik me aan voor het sjoegelen van een bikinilijn en benen naar Tanya Koval. Ze is een echte professional, ze doet alles soepel, na het shugaren is de huid glad als een baby.

Daarvoor heb ik thuis een shugaring gedaan, dus ik kan zeggen dat de procedure van een professionele meester niet te vergelijken is met pogingen om thuis te ontharen. Meester Tatjana deed alles met minimale pijn en liet niets overbodig. Ik kan concluderen dat het veel gemakkelijker, sneller en praktischer is om naar de meester in de studio te gaan en niet thuis te lijden.
Ik zal terugkomen, dank je

Ik deed voor het eerst een diepe bikini, het was heel beangstigend. Tatiana is een gevoelige en responsieve tovenaar, ze deed alles heel goed, haar huid is zacht, glad, zonder ingegroeide haartjes en het belangrijkste - zonder irritatie. Erg blij! Ik ga meer dan eens naar Tatjana en adviseer iedereen!)))

De eerste keer dat ik aan het sjouwen was en een beetje ongerust was, omdat mijn huid dun is en gevoelig voor irritatie. Maar meester Tatiana deed alles prima en er is geen enkel haar of een hint van huidirritatie. Ik kom terug om de "Kolen" te bezoeken

Het is lang geleden dat de dienst werd uitgevoerd door panti Tetyani, en ala zalishiti sviy warguard kende het uur slechts eenmaal. Vijfentwintig, suiker wordt voor mij een praktische liefdesprocedure. Nee shkіra, priєmnі to dotik nіzhki, minímum bolovyh v vdchuttіv, vіdsutsnn podraznennya. Dezelfde die je kunt gebruiken voor mijn nіzhkam tzogo lita. Dyakuyu, Panі Tetyano!

Ik wil Master Tatiana bedanken voor de manier waarop ze haar werk doet! Mooie meester in haar vak! Ik was hiervan overtuigd, heb haar bij de receptie bezocht, heb een diepe bikini genomen. De huid is glad, schoon, zonder één haar zoals alles zou moeten zijn) natuurlijk waren er roodkleuring, maar ze gingen snel genoeg voorbij, niet zonder.) Dank je, nu ga ik alleen naar je toe)

Lange tijd was ik bang om te gaan shuffelen omdat ik zeker wist dat het pijn deed! Ik heb ontharen van benen en oksels, ik begrijp nu dat ik tevergeefs bang was. Meester Tatiana deed alles volgens de hoogste standaard en pijnloos en snel! De volgende keer zal ik gaan sjouwen voordat ik naar de zee ga, ook bij Tanya.

Ik ben eens lang geleden gaan shugaren, ik zal niet zeggen waarheen. Ik bedoel alleen dat ik de service en het resultaat echt niet leuk vond. Elke wens werd heroverd om de procedure te herhalen. Tot een vriend je adviseerde om contact met je op te nemen! Ik ben Tatiana erg dankbaar, hoe meester ze is prachtig! zoals een man ook. Ik heb een diepe bikini gedaan en ik vond het resultaat erg leuk. de huid is glad, de jonge man houdt er erg van;) er was vrijwel geen irritatie, en een lichte roodheid ging bijna niet meteen weg. Nogmaals bedankt!

Ik heb nog nooit eerder een shugaring gedaan, een vriend adviseerde me om een ​​specialist Tatjana te zien. Het bleek dat alles pijnloos en erg snel is. Mijn huid werd erg zacht en zacht, ik was tevreden. Heel erg bedankt, ik zal hier keer op keer komen.

Tanya! Veel dank voor mijn nu perfecte benen. Ze was doodsbang, maar ging toch naar de salon. Het resultaat is zeer tevreden. Zorg ervoor dat je naar je toe komt om een ​​bikini te nemen.

Relatief onlangs, maakte een shugaring bikini. Alles ging gewoon geweldig. Zeer dankbaar voor meester Tatiana. Ze voltooide haar werk professioneel en zeer snel. Het resultaat van het shugaring bikinizone, onuitsprekelijk voldaan.

Anya, heel erg bedankt. Het effect is verbluffend, en de prijs verraste me net, in de goede zin van het woord. De man is gewoon doodsbang dat ze zo vaak nu aandacht aan mij besteden op straat)))

Anya, heel erg bedankt. Het effect is verbluffend, en de prijs verraste me net, in de goede zin van het woord. De man is gewoon geschokt dat ze nu vaak op straat letten))

Heeft de ontharing van de benen bij Tatiana. Voor de procedure
Ik heb haar geraadpleegd over hoe alles zal verlopen, want deed het voor de eerste keer.
Verkregen een uitvoerige beschrijving. Waar ben ik erg dankbaar voor. De procedure zelf is verstreken
goed. Pijn voelde niet veel. Ik denk dat Tatiana professionaliteit speelde.

Voordat de release van ontharing een diepe bikini maakte. Het was eng, maar de meester Lisa kalmeerde me, deed alles snel en nauwkeurig) de huid na de ingreep is erg soepel, zonder één haar. Ik zal nog steeds naar je toe komen.

Bedankt voor de geweldige en emotionele feedback! We zijn heel blij en belangrijk om te weten dat onze inspanningen opmerken.

Mijn man houdt van een schone en mooie huid, de meisjes begrijpen me :) Ik maakte een ontharing van de meester Lisa. Heel erg bedankt voor de kwaliteit en het professionele werk! Pijn voelde bijna niet, dan kan worden verwaarloosd, heeft een uitstekende huid gekregen. Houding ten opzichte van klanten is gewoon op het hoogtepunt dat ik, en waarschijnlijk wordt iedereen zeer op prijs gesteld. Nu is Lisa mijn meester! Nogmaals bedankt!

Hartelijk dank voor de feedback die is achtergelaten. We zullen proberen je te plezieren met ons werk! Contact :)

Om eerlijk te zijn, was ik erg bang om te shugaren. Er was eens een tijd dat ik het alleen deed en mijn huid niet verbrandde. Op de aanbevelingen van een vriend ging naar de meester Lisa. Het is fijn om te weten dat een echte professional met je samenwerkt. Ze gaf meteen vertrouwen in mij, niet een beetje bang. Heel erg bedankt voor het goede werk. De hele vakantie vond plaats met zachte benen.

Bedankt voor zulke vleiende woorden die aan mij zijn gericht. We proberen elke klant te helpen.

Hallo lieve meiden. Ik dacht lang na of het de moeite waard was om te shuaren, maar mijn vrienden gonsden al van de oren :)
Natuurlijk, in de nasleep van de beslissing, was het tijd om de meesters te kiezen, wat nogal problematisch was - weet je, wat voor soort "goreumeltsy" we hebben. De meiden hebben de meester Lisa geadviseerd - en ik ben zooooo gelukkig! Zeer beleefd, spraakzaam en MAJOR TRUE. Over het algemeen raad ik iedereen aan, het is het waard!

Hartelijk dank voor uw positieve feedback, we zijn zeer tevreden) Wij werken voor u)

Ik wilde al lang een shugaring maken, maar ik was erg bang dat het pijn zou doen. Bij aankomst in Kiev vertelde mijn vriend me veel over deze procedure in Lisa. Ze zeggen dat je dapper bent en wees niet bang! Dan zul je gelukkig zijn. Ik belde, meldde me aan. Eerlijk gezegd was ik vreselijk bang, al beefde ik)). Maar Lisa zelf verzekerde me dat ik het zelfs leuk zou vinden. Ik dacht dat ik hiervan kon genieten. Meisjes, ik was een dwaas die hier voorheen niet mee instemde)) Lisa is een geweldige professional! Doet het pijn? Nee! Het was echt zelfs leuk! Bedankt! Nu ben ik van plan een shugaring in de bikinilijn. Ik weet zeker dat alles op het hoogste niveau zal worden doorgegeven, net als de vorige keer.

We zijn oprecht blij dat je alleen positieve emoties hebt)))

Hallo allemaal)) Ik heb me aangemeld voor Ana op advies van een vriend). Ze heeft haar aanbevolen als een meester in haar vak, waarmee je gemakkelijk een gemeenschappelijke taal kunt vinden. Ik was blij met de snelle en eenvoudige opname. Ik heb een telefoongesprek besteld en een vriendelijke beheerder heeft contact met me opgenomen. Een beleefde beheerder en een gezellige sfeer is een groot pluspunt). De procedure zelf bleek minder pijnlijk dan ik me had voorgesteld. Ik adviseer Anyuta aan iedereen die zijn meester nog niet heeft gevonden)

Kom weer bij ons, altijd blij)

Ze is getraind in de loop van Shugaring! ) Heel veel dank aan Anya Ptitsyna) Ze is een geweldige meester en leraar! Alles was duidelijk en goed uitgelegd en getoond! En ik wil ook speciaal dank zeggen aan Evgeny Litvinov voor marketingtheorie! Ik heb het) met geaccumuleerde inspiratie en met nieuwe krachten ga je gang... Ik ben erg blij dat ik me tot deze studio heb gekeerd))

Bedankt, heel blij dat je het leuk vond :)

Aangemeld voor de procedure van het shugaring van benen. Het gemak van de opname tevreden, de beheerder onmiddellijk contact met mij, zij vertelden me in detail over alle nuances van de aanstaande procedure. Het resultaat is ongetwijfeld verheugd, meester Anna is een professional in haar eigen bedrijf!

Bedankt voor uw feedback, kom weer! :)

Ik kreeg het advies om deze studio door meisjes van één forum te doen, ze werden zeer geprezen dat ze een gemakkelijke opname hebben en ze doen geweldige shugaring. Inderdaad, ik was blij met de opname, de beheerder belde me bijna onmiddellijk terug, verduidelijkte een geschikt moment, vertelde me over de procedure. De procedure zelf is ook leuk. Hoewel er onplezierige gevoelens waren, maar in dit geval, zou niemand ergens heen gaan zonder hen. De meester deed alles keurig en nu zijn mijn benen glad en delicaat.

Vóór de verantwoorde vergadering besloot ik me "volledig" voor te bereiden en koos ik het atelier van Anna Ptitsyna shugaring omdat er een zeer gave service is voor het vastleggen van de procedure. Mijn benen zijn nog nooit zo soepel geweest. communicatiebeheerder met de gast op hoogte.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen en een recensie achterlaat. We verwelkomen je altijd in onze studio, kom

Ik heb voor de eerste keer geprobeerd te sjouwen, koos de studio van Anna Ptitsyna, stelde niet teleur. Voordien deed ik altijd waxende ontharing, stap ik volledig over op shugaring, het is minder pijnlijk en mijn haar groeit langzamer. Ik was dol op de service, de beheerder, zeer beleefd en schreef me voor die tijd dat geschikt voor mij!

Bedankt voor je reactie, kom weer bij ons :)

Anna is een geweldige kerel, haar procedures zijn niet de meest aangename, maar ze ontlaadt alles met haar charme, heel goede energie komt van haar. Ja, en de benen na haar procedures, rijden meer dan één man gek, hiervoor kun je een beetje lijden. Ik raad Anya aan.

Bedankt voor uw feedback. Het is heel leuk als het werk wordt gewaardeerd. Ik ben blij dat je het leuk vond, wachtend op een bezoek.

De eerste keer dat ik een shugaring deed, was ik een beetje bang toen de haren na de epilator sterk groeiden. Meester Anya deed alles heel professioneel, ik heb twee weken met gladde benen. Volgende keer zal ik proberen en diepe bikini. Speciale dank aan de beheerder voor een aangename chat!

Bedankt voor uw feedback.
Admin Victoria stuurt je groeten

Ik heb een hoge gevoeligheidsdrempel. Daarom, om de ontharing te doen omdat het niet was opgelost. Totdat ik voor mezelf een uitstekende procedure-shugaring vond))
Bedankt admins voor hulp en advies over alle kwesties. Als klant is erg leuk!
Speciale dank aan professionele meester Anna!

Bedankt voor uw feedback. Het is geweldig dat je weer bent gekomen)

Bedankt voor de kwaliteit shugaring. Ik kan zeggen dat ik deze nogal interessante procedure voor het verwijderen van ongewenst haar leuk vond. Het belangrijkste is dat de procedure niet zo pijnlijk is, vooral na de tweede sessie wordt de pijn bijna niet gevoeld. In dit geval wordt het haar beter verwijderd dan met waxen, wat goed nieuws is.

Bedankt voor de waardering van mijn werk en de evaluatie van de studio. Ik weet zeker dat we je niet teleurstellen, ons vaker komen bezoeken :)

Bedankt Anna voor het geleverde werk. In het begin was ze bang, maar dankzij jouw bekwame handen was ze absoluut tevreden. Ik raad iedereen aan!

Bedankt voor de feedback, we wachten weer op je. :)

Ik was vandaag bij de receptie van Anya, een vriendin heeft haar geadviseerd, ik kan zeker zeggen dat ze een meester is in haar vak)

Bedankt voor uw feedback. We wachten weer op je :)

Vandaag was ik in gesprek met de meester van Tatjana, het was even niet pijnlijk, ik vond op verzoek een website in Google voor feedback op shugaring, na het lezen van de reviews die ik besloot te komen, vond ik de communicatie van de beheerders met mij als toekomstige klant erg leuk. wat hebben beoordelingen op de site! Kom zal geen spijt van hebben!

Vandaag was de eerste keer dat ik aan het zwemmen was op het gebied van bikini. Ik heb me heel lang voorbereid en ben eindelijk volwassen geworden. Ik vond de studio op Google Zoeken, las de recensies, ik vond alles leuk.Ik schreef de telefoon op, de beheerder praatte vriendelijk en beantwoordde alle vragen. Meester Tatiana Umnichka. Speciale dank aan haar! Gevoelens zijn zeker niet erg prettig, maar niet pijnlijk. De meester onderhield het gesprek, vroeg altijd om haar welzijn.De roodheid was weg toen ik thuiskwam, mijn huid was waanzinnig glad.

Ik besloot te schrijven terwijl de indrukken nog vers zijn. Bezocht de studio op 4 maart. Ik vond alles leuk, ik kan niet zeggen dat het helemaal geen pijn doet, maar je kunt het verdragen. De huid na de ingreep is verbazingwekkend soepel en er is geen irritatie. Echte meesters van hun ambacht werken in de studio.

Vond deze salon reclame voor zoekmachine. Ik keek naar de beoordelingen en besloot om mijn geluk te beproeven. Een afspraak ontvangen op 7 maart. Goede meiden bij de receptie. Zelf shugaring gedaan snel en pijnloos. Ik was absoluut tevreden. Geen haren meer, er is geen irritatie. Anyuta bedankt voor het werk dat gedaan is!

Ik wilde mezelf al lang zo'n procedure als een shugaring maken, ik vond op verzoek beoordelingen in Google, ik regelde alles en schreef me in voor 11 maart. Dus ik wil je meisjes vertellen, alles is op het hoogste niveau gedaan. Ik was heel blij, nu denk ik dat ik me moet aanmelden voor een bikini.

Heeft op 13 maart benen en oksels. Salon gevonden via een zoekopdracht op internet. Aangezien de prijzen en vrije tijd geregeld zijn, zijn ze bij hen aangemeld. Het effect van plezierige shugaring. De huid is glad. Ik hoop dat het effect lang zal duren. Nu ga ik me aanmelden voor het shugaring van handen en bikini.

Ik ken het shugaring niet voor het eerste jaar, ik deed het in dure salons voor groot geld, en thuis bij beginnende meisjes, in het eerste geval is het duur, in de tweede is het niet helemaal professioneel en professioneel. En toen bracht het lot me naar Anna Ptitsyna. dit is niet alleen een vrolijke, aangename persoon, maar ook een meester in zijn vak, ik wil haar niet voor een lange tijd, maar ik verander het onder geen enkele omstandigheid, ik voel er helemaal geen pijn mee, nou, iemand kan het proces afleiden. Gisteren liet ik haar achter met gladde benen. Ik ben blij kennis met je te mogen maken, ik ben voor altijd je vaste klant.

Hartelijk dank aan meester Anna voor een kwaliteitsvolle procedure! We hebben gisteren gedaan, vandaag was er geen irritatie op de huid, alles was zo glad alsof het altijd was geweest. En het doet helemaal geen pijn, liever niet gewoonlijk! Een maand later, vergeet niet te herhalen! Bedankt!

Ik vond de procedure heel goed, daarna zagen mijn benen er perfect uit. Over een maand kom ik weer. Heel erg bedankt.

Ik ben tevreden met de procedure, vooral omdat het resultaat ongeveer een maand duurt. Het is het waard om het te doen.

Dit is een prachtige procedure die het gemakkelijker maakt en onze tijd spaart om haar te verwijderen. Deze procedure bespaart u ongeveer een maand. Ik kan zeggen dat ik erg blij ben met haar, ze doen het hier heel goed.

Ik zal blij zijn om terug te komen, ze doen het hier uitstekend en van hoge kwaliteit.

Ik gebruikte deze procedure voor de eerste keer, ik was tevreden, hoewel het onaangenaam was, maar omwille van zoiets kun je lijden.

Gisteren was ik aan het schuiven op mijn benen, vandaag draag ik al een mini-rok, geen roodheid of een enkele haar! De benen zijn glad, aangenaam, de procedure was pijnloos dankzij een ervaren meester. Zeer tevreden met de reis naar Anna Ptitsyna!

Ik werk hier uitstekende meesters, zij kennen hun werk en ik ga graag naar deze procedure.

Dank aan de meesters die hun werk zo professioneel doen.

Heel erg bedankt voor de hoogwaardige ontharing, nogmaals zal ik naar je toe komen, omdat excellente meesters hier werken.

Gisteren deed de ontharing in de studio. De meisjes zijn echte professionals, snel en pijnloos gedaan.

Ik wil je bedanken voor de kwaliteit van de ontharing, alles ging soepel en zonder pijn, en nu zijn de benen als een baby!

Gisteren deed ik voor het eerst hier de ontharing en was ik tevreden, omdat ze alles snel en praktisch zonder pijn doen. Bedankt!

Ik heb er lang over nagedacht om te ontharen en het was shugaring dat ik niet kon beslissen. Ik adviseerde mijn vriendin om het in deze salon te doen, ze deed het gisteren en had er geen spijt van, ze vond het veel pijnlijker, of deze schoonheidsspecialiste doet haar werk zo goed. Alles is steriel, netjes en aangenaam, ik zal weer bij je komen.

Ze besloot om een ​​ontharing bij de meester te maken, ze koos er lange tijd voor om zich bij die meester te registreren en stopte bij Anna Ptitsyna. Ik was aangenaam verrast dat een dergelijke procedure pijnloos was, omdat ik al eerder alles zelf had gedaan. De kwaliteit is top, nu pronkt het met perfect gladde benen. Ik zal zeker vaak worden opgenomen! Heel erg bedankt.

Gisteren deed de ontharing, ik vond deze procedure leuk, ik was blij, heel erg bedankt.

Ik betuig mijn dank aan Anna voor de kwaliteit van de uitgevoerde procedure. Al een maand lang zijn mijn benen eenmaal uit de salon. Vooral leuk om te zonnebaden op het strand - op de benen is er geen irritatie.

Heel erg bedankt Anne, een goede ontharingsmethode. Al meer dan een maand hoeft u geen lichaamsdelen te scheren. Vooral goed voor degenen die zich bezighouden met zwemmen - waterbestendigheid is minder.

Ik vond de studio leuk met een positief resultaat, ze deden de ontharing hier met de shugaring-methode, de procedure was pijnloos, het was kwalitatief gedaan, 3 weken waren verstreken sinds ik de salon bezocht, mijn benen waren in uitstekende staat, trouwens, de kosten zijn niet hoog.

In het begin was ik bang om te sjouwen, omdat ik het pijnlijk vond, maar in het atelier van Anna was ik zowel in woorden als in daden overtuigd dat het helemaal geen pijn deed. Ik heb al verschillende procedures gedaan en de benen zelfs na de eerste waren gewoon perfect. Beschrijf niet eens hoe mijn man en ik gelukkig zijn. Haar groeit niet een maand, ik ben gewoon in shock. Hopelijk beslissen we binnenkort over een shugaring bikinizone. Maar ik ben er zeker van dat meisjes het hoofd bieden aan een knal. Ik raad het ondubbelzinnig aan))

In de studio deed de meester Inna gisteren epileren, shugaring, ik vond de procedure en het speciale resultaat leuk, nu zijn mijn benen in uitstekende staat en het is geen schande om ze te laten zien.

Gisteren deed de ontharing van de meester Inna. Alles ging geweldig. Nadat de epileerpoten er vlekkeloos uitzien, voel ik me nu 100% zelfverzekerd. Ik zal doorgaan naar Innochka te gaan.

Niet elke master zal zijn werk professioneel en systematisch kunnen benaderen. Ik ben heel blij met de meester Inna en betuig mijn diepe dankbaarheid voor de ontvangst van gisteren. Het perfecte resultaat is alleen bewonderenswaardig en je wilt mooie benen zien, niet alleen in de zomer.

Ik doe deze procedure de hele tijd hier, ik ben tevreden met de meester. Heel erg bedankt.

Pershe, voor scho, ik wil podikuvati - voor de sfeer, alles is zo ondeugend-nilly-vanіlno :) ale, opmerkelijk, het belangrijkste van mij-podyaka Mayter TETYANI KOVAL: shvidko, yakіsno, professioneel! Ideaal voor zo'n perfectionist, zoals ik ben. Efekt trimavsya m_syats. Binnenkort zal ik de procedure herhalen.

10 beste epilators voor vrouwen volgens klantrecensies

Wat is de meest effectieve en veilige ontharing?